Kun kaupassa katselette lihapullia kylmätiskiltä, niin kannattaa katsoa tuoteselosteesta sisältääkö namipallerot koneellisesti erotettua lihaa. Noissa saattaa olla 52% lihaa joka on erotettu koneellisesti ei puristamalla, kun veitsen kanssa ei ole saatu kaavittua kaikkea pois luista.
Onneksi tuota etovaa sisältöä ei kaikissa namipalleroissa ole. Kiitos valmistajille, ostan vain noita.
lähde:
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/uutiset/art-2000000892174.html
Koneellisesti erotettu liha
3
1833
Vastaukset
- Einesyok
50 vuotta sitten kyläkaupan ruholiiterissä näivertelin puukolla luista loputkin lihanjämät joista sitten lihamyllyllä jauhettiin "tuoretta" jauhelihaa, välillä piti heittää oikeakin paistinpala sekaan kun tuli liikaa valkoista (jänteitä yms) . Nykyjauhelihan koostumusta en halua edes ajatella. Ostakaa oma mylly ja tuoreesta kokolihaköntistä jauhatten jauhelihan, yllätytte jo paistovaiheessa, saati syödessä.
- TeollistaSontaa
Jois jauheliha on jauhettu ihan oikeasta lihasta, niin syömisen jälkeen ei tarvitse kaivella hampaiden väliin jääneitä valkoisia kalvoja ja muita ruhon osia. Puhtaasta lihasta saa todella maukkaita ja terveelisiä lihapullia, oikein sulavat suussa kuten gjördis tädin voikkarit.
- Anonyymi
Hyviä lihoja on, syö syö!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457352
- 324068
- 573605
- 503120
- 172806
- 532307
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons492299- 372258
- 432248
- 162236