Televisiostakin tuttu keittiömestari ja Michelin-kokki Hans Välimäki listasi vuoden 2016 onnistujat ja epäonnistujat ruokamaailmassa. Välimäki tyrmää listassaan suurta huomiota osaksi keränneet kasvisruokainnovaatiot.
Keittiömestari Hans Välimäki summasi Facebook-sivuillaan ruokavuoden 2016 kohokohdat. Listalle mahtui kuitenkin mukaan myös muutamia kokin mukaan ”epäonnistujia”. Medioissa parrasvaloihin nousseet kasvisruokainnovaatiot, kuten nyhtökaura ja härkis eivät saa huippukokilta suitsutusta. Välimäki tituleeraa listallaan ”laboratorioruoat, kuten nyhtökauran, härkiksen ja muut kumimaiset seokset” vuoden epätulokkaaksi.
– Härkis, pärkis ja tsärkis! En kyllä välitä niistä ollenkaan. Sanotaan näin, että jos minun pitäisi jollekin ulkomaiselle, vaikka ranskalaiselle keittiömestarille selittää, että mitä ne ovat, niin tulisi varmaan muutama voimasana ja iso kysymysmerkki, Välimäki kommentoi aihetta Makuja.fi-sivustolle.
– Ihan sama, mitä ihmiset syövät, mutta minkä takia pitää syödä keinotekoista laboratorioruokaa. En ymmärrä. Miksei voisi sitten syödä tavallisia kasviksia? Välimäki ihmettelee.
http://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/ruokauutiset/hans-välimäki-tyrmää-hehkutetut-hittiruoat-keinotekoista-ja-kumimaista/ar-BBxPOxV?li=BBr5KbI&ocid=AARDHP
laboratorioruokaa.
Lapsenusko
2
111
Vastaukset
- daaaaaa
Hanssi on vaan kade kun joku on keksinyt hänen keitoksiaan tutottoisamman pöperön!
- lkjmnlkjn
kateus on kiimaakin voimakkaampi vietti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 447286
- 324038
- 573575
- 503100
- 172786
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons492259- 372258
- 432238
- 492235
- 162226