-miksei kukaan sano ,että sekä hilloa että mantelitäytettä voi hyvin laittaa molempia??
Niin mä teen ainakin:)
Laskiaispulla: turha täytekiista
3
214
Vastaukset
- Pähkinöijä
Mansikka- vai vadelmahilloa - siinäpä vasta pulma...
- laskiaispullaakaikille
Ei yhtä aikaa hilloa ja mantelimassaa, vaan vuoronperään tietysti hillo-kermapulla ja marsipaanipulla. Koska kumpikin on yhtä hyvää. Mutta sotkottamisesta ei tykätä. Kun pullataikinasta iso satsi leivotaan, niin kyllä siitä sitten riittää isollekin perheelle kumpiakin versioita aika monta.
Vadelmahillo tietysti; mansikkahillossahan on niitä isoja mansikkaklönttejä, jotka vaikeuttaa täyttämistä. Vadelman saa paljon homogeenisempaan ulkomuotoon. Eikä mansikan makukaan ole yhtä aito.
Pahin kokemus oli kaupasta ostettu laskiaispulla, jossa oli mansikkahilloa ja jotain epäkermaa. Jäi ikävä kuva, jäiks. Kannattaa vaan leipoa itse. Kaupan pulla on huonoa. - sitävaannauttii
Kukin taaplaa tyylillään eli jos sekä hillo ja mantelimassa yhdessä hieroo makunystyröitä niin siitä sitten vain molempia samaan pullaan ja hyvää kermista joukkoon - kuka sitä on vahtaamassa.
Itse teen kuohkeat pullat itse ja lämpiminä saavat mantelimassaa hatun alle hyvän, makeuttamattoman kuohukermavaahdon kera nautittuna makean maitokahvin kanssa - tuore, kuohkea itsetehty pulla riittävällä kardemummalla on kyllä parhautta ikinä ja se tuoksu, joka siitä leviää kotiin on jo melkein syötävää itsessään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 477715
- 334273
- 573745
- 503210
- 172906
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons682632- 642508
- 572444
- 402349
- 162296