Kasviöljyssä kypsyttäminen häpäisee lihansa luovuttaneen elävän olennon, joka on joskus tuntenut jotain.
Itse paistan pihvini aina suolattomalla voilla, koska se on terveellistä ja maistuu hyvältä – eli luonnolliselta.
Nauttimalla syömiskohteestani annan samalla myös arvoa hänelle.
Arvostus on mielestäni syömisessä ylipäätään "se" pääasia, ei ahmiminen ja muista piittaamattomuus.
Hyväksytkö lihan kasvirasvassa paistamisen?
Ekolihansyöjä
2
86
Vastaukset
- Kulinaristikokki
Kyllä voissa paistaen lihasta tulee parhaimman makuista ja tulee myös paras paistopinta. Itse käytän kirkastettua voita. Kannattaa avaajankin kokeilla sitä, jotta pääsee maukkaan lihan makuun.
Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy sitävastoin kuuluu salaattiin, muita öljyjä en käytä. - papparazzix
Punanen (suolanen) voi on mun juttu kaikessa ruoanlaitossa, mutta ei käy kaikkeen leivontaa. Jos ei käy, käytän normaalisuolaista (sininen)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1076884- 954411
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista483776Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee483502- 513468
- 1873409
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san242939- 672624
- 452471
- 131844