Mikä on mielestänne paras mozzarella pizzaan? Raasteen koen itse kovin mauttomaksi ja nesteessä olevat usein tekevät "lammikkoja" pizzalle. Kuivista mozzarelloista en ole kaikkia kokeillut, mutta kuulisin mielelläni muiden mielipiteitä?
Paras mozzarella pizzaan?
15
3949
Vastaukset
- pitsa_master
valio arkijuusto
- mauton.ja.hajuton
Mozzarella on italialainen huijaus: selluloosaa myydään juustona.
- näinsemeneekin
Mozzarelloissa ei ole ollut selluloosaa vaan kovimmissa juustoissa kuten parmesaanissa, granapadanossa ja romanossa ja silloinkaan valmistaja ei ollut italialainen vaan muistaakseni jenkki-lafka.
- mauton.hajuton
näinsemeneekin kirjoitti:
Mozzarelloissa ei ole ollut selluloosaa vaan kovimmissa juustoissa kuten parmesaanissa, granapadanossa ja romanossa ja silloinkaan valmistaja ei ollut italialainen vaan muistaakseni jenkki-lafka.
Ei tietenkään sisällä selluloosaa mutta maistuu samalta eli ei miltään. Hölmöt ostaa p*skaa.
- luotapaminuun
Castellin vihreä luomu-mozzarella - toki nesteessä myyty, mutta valuta nesteet pois ja anna olla huoneenlämmössä taikinan kohoamisen ajan, nypi boltsista pieniä paloja pizzan päällimmäiseksi, sulaa hyvin ja ottaa kauniisti väriä.
Paras kokeilimistani niin rakenteen kuin maun suhteen eikä edes maksa paljoa.- munttari
boltsista?
- venyvääjuustoa
munttari kirjoitti:
boltsista?
Niin juusto on pallonkaltainen ja siis boltsista nyhdetään paloja pitsan päälle - mikä siis oli epäselvää.
Castellin vihreä luomu vain on paras niin pitsaan kuin makaronipaistokseen. - Anonyymi
venyvääjuustoa kirjoitti:
Niin juusto on pallonkaltainen ja siis boltsista nyhdetään paloja pitsan päälle - mikä siis oli epäselvää.
Castellin vihreä luomu vain on paras niin pitsaan kuin makaronipaistokseen.Ehkä slangi..
- Pohjanakki
Fetajuusto on parasta. Jos sitä ei ole, niin sitten Kainuun leipäjuustoa.
- Pizzamamma
Voi teitä! Paras juusto pizzaan on herkullinen ranskalainen edam. Arkisin voi käyttää kevytversiota ja viikonloppuisin rasvaista. Lidilstä löytyy hyviä. Muistakaa, täytteet tekevät pizzan, ei pohja.
- manmamaman
Kyllä se pohja on se tärkein ja täytteet tulevat sen jälkeen.
Vain hyvälle pohjalle voi tehdä hyvän pitsan.
- Pizzamamma
Vinkki kiireisille! Jos sämpylätaikinaa jää yli, siitä voi pyöräyttää pitsan. Viimeiksi tein sämpylätaikinasta missä oli kaurapuuron jämät. Kiireiset äidit, leivinjauhe toimii pikakohottajana. Täytteet tekevät pitsan, näin voit nauttia ravintolatason pitsoista helposti. Hyviä ruokahetkiä!
- Anonyymi
Uppia
Tämä olisi tärkeä tieto. - Anonyymi
Ehdottomasti puhvelinmaito mozzarella. Paljon enemmän makua kun lehmänmaito versiossa. Löytyy k-kaupoista Pirkan tuottamana ja s-ryhmästä (en muista mikä tuottaja). Toki on varmaan 1e kalliimpaa mutta hintansa väärti
- Anonyymi
Kokeilin puhvelimaito mozzarellaa Pirkkana ja vaikka juusto itsessään olikin hyvänmakuista, se ei sitonut makuja yhteen vaan toimi liian hallitsevasti ominen koko pitsan itselleen. Pitsa oli pepperoni rukola, joten pohjamaut eivät olleen mitenkään mietoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406973
- 323938
- 453320
- 402929
- 172706
- 372238
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010