Mistä löytyisi parhaat ja laadukkaimmat grillaus tuotteet Juuassa. Vaadin että valikoima on myös suuri.
Parhaat grilliherkut ja marinaadit Juuassa?
16
88
Vastaukset
- Anonyymi
Oletko jo tutustunut kiepin valikoimaan?
- Anonyymi
Kyllä. Oli aika suppea valikoima. Juuan kylältä elintarvike kaupoista löytyi vain koiran makkaraa
- Anonyymi
Alkoi tekemään mieli grilli herkkuja. Mikä on tiedän suosikki? Kiinnostaisi kokeilla uusia harmoonisia makuelämyksiä.
- Anonyymi
Ajattelin sunnuntaina aloittaa eristäytymisen muista ihmisistä korona viruksen takia. Missä on suositelluin karanteeni grilli tuote ja mikä on maistuvin makkara lukkojen takana elämiseen? Onko Juuassa hyvä sinappi ja marinaadi valikoima?
- Anonyymi
Daego bbg sinap kepap ripsa kastine tekee kuulemma hyvää. Kyseessä ei ole kiinalainen eikä japanilainen kastike vaan pää raaka-aineet ovat sorveus vaaran lähdepurojen vesi joka laskee kangasvalkeeseen ja sorveus villisikojen liha.
- Anonyymi
Onkossa Juukalaisilla jonkinlaisia omia makkaran paisto perinteitä tai rituaaleja?
- Anonyymi
Yksi perinne on voidella makkara runsaalla määrällä liukuvoidetta ja marinoida se persposkien välissä ennen grillaamista. Tätä perinnettä on vaalittu niin kauan kuin Juuassa on ollut makkaroita eli ainakin varhaiskeakiajalta asti. Tätä perinneherkkua sai aiemmin erosen grilliltä mutta kyseinen gourmet ravintola on jo lopettanut toimintansa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Yksi perinne on voidella makkara runsaalla määrällä liukuvoidetta ja marinoida se persposkien välissä ennen grillaamista. Tätä perinnettä on vaalittu niin kauan kuin Juuassa on ollut makkaroita eli ainakin varhaiskeakiajalta asti. Tätä perinneherkkua sai aiemmin erosen grilliltä mutta kyseinen gourmet ravintola on jo lopettanut toimintansa.
Monenko michelin tähden gourmet ravintola tämä erosen grilli oli. Olen kuullut että yleinen kulinaristinen ja harmooninen maku nautinto on ollut paikallinen paska makkara.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Monenko michelin tähden gourmet ravintola tämä erosen grilli oli. Olen kuullut että yleinen kulinaristinen ja harmooninen maku nautinto on ollut paikallinen paska makkara.
Persposkien välissä marinoitua makkaraa nimitetään välillä paskamakkaraksi makunsa vuoksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Persposkien välissä marinoitua makkaraa nimitetään välillä paskamakkaraksi makunsa vuoksi.
Persposki makkarat luokiteltiin ammattiekielellä kakkosluokan makkaraksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Persposki makkarat luokiteltiin ammattiekielellä kakkosluokan makkaraksi.
On ollut myös tarjolla ns. B-rapun sämpylää jonka väliin on heitetty persposkien välissä käytetyt leikkeleet.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On ollut myös tarjolla ns. B-rapun sämpylää jonka väliin on heitetty persposkien välissä käytetyt leikkeleet.
Onko kyseinen grilli gulinaristi grillaillut myös leikkeileitä? Kenties tämäkin Juukalainen rituaali?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko kyseinen grilli gulinaristi grillaillut myös leikkeileitä? Kenties tämäkin Juukalainen rituaali?
Persehöyryillä savustetut leikkeleet on alunperin lieksalainen perinneruoka joka on maahanmuuttajien mukana päätynyt myös juukaan.
- Anonyymi
Yksi erikoinen gulinaristinen rituaali on savustaa persreikä kuumalla hiilellä katkeran punaiseksi ja laittaa makkara tirisemään.
- Anonyymi
Kyseessä taitaa olla daegolax klaanin ikiaikainen aikuistumisriitti.
- Anonyymi
Mikäs se klaani on?
Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323928
- 453300
- 402909
- 172686
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392000