Kertokaahan miksi niin useassa leipä ja sämpylä reseptissä laitetaan sulatettua rasvaa lopuksi taikinaan. Eikö sen voisi laittaa aluksi nesteen joukkoon? Mutta kysymys on, eyyä miksi rasva.
Sulaa rasvaa
Anonyymi
1
68
Vastaukset
- Anonyymi
Rasvan lisäämiseen ei ole mitään syytä lisätä se nesteeseen tai lopuksi taikinaan kuin perinne taikinan tekemiseksi.
Teen esim. pitsa-taikinan lisäämällä öljyn veteen ennen jauhoja ja hyvää tulee.
Rasvan lisääminen tekee sämpylöistä ruokaisempia ja helpommin leivottavia - toki voi leipoa sämpylät myös ilman rasvaa - kokeile ja kerro miten maistuu.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod225154- 254338
- 272461
- 342244
- 371998
- 151918
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191587- 121521
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons211247Kerranki asiat oikein
Ilkka ja muut pienpuolueeet...teitte hyvän työn kun valitsitte pätevän henkilön virkaan eikä kepulle passelia!! Jatkakaa101174