Palstalla säännöllisesti kirjoittava BBQ expertti Grillimamma syö nykyään ribsit suoraan keitinvedestä maidon ja ruisleivän kanssa. Ruisleipä on varsinkin hyvä kyytipoika koska se on hieman hapanta. Amerikkalaiset grillauskastikkeet ovat usein happamia ja etikkaisia, varsinkin Pohjois-Carolinan itäosien etikkainen kastike. Avaankin keskustelun mikä ruisleipä sopii parhaiten ribseille. Onko hapan jälkiuunileipä liian hapanta vai ovat suomalaisten suosikki Vaasan Ruispalat sopivan miedosti hapanta?
Kumpi on parempaa juomaa, maito vai piimä? Itse melkein kallistuisin piimään, varsinkin jos kaipaa amerikkalaistyylistä happamuutta. Uskon, että nämäkin suomalaiset huippuruoat löytävät tiensä laajempaan tietoisuuteen ja kesän grillijuhliin. Kohta amerikkalaiset ihmettelevät, että taas ne suomalaiset panivat paremmaksi, ensin maailman parhailla keitetyillä ribseillä ja nyt vielä lisukkeilla.
Ribsien kyytipojat
Anonyymi
0
80
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467465
- 324108
- 573635
- 503150
- 172826
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons522386- 532327
- 432278
- 372268
- 162256