Nonniin, on nyt tullu tehtyä niin, että puristin tuossa valkosipulinkynnet pilttipurkkiin "säilytettäväksi". Tänään huomasin kuitenkin, että valkosipulimurskan sekaan on ilmaantunut jotain vihreää! hometta?? vaiko jotain kemiallista ainetta jota valkosipuli tuottaa ?
Ei nähtävästi kannata puristaa valkosipuleitaan etukäteen.. Mutta heitänkö valkkarimurskan roskakoriin varmuuden vuoksi?
Purkissa
Namm
3
822
Vastaukset
- näin...
..että, lisää murskatun sipulun joukkoon hieman ruokaöljyä,parasta on oliiviöljy. Säilyy hieman pitempään jääkaapissa kuin kuiviltaan oleva murska.
- irmeli
Tuore valkosipuli muuttuu vihreän tai sinisen väriseksi hapen vaikutuksesta.Ei vaikuta makuun.Öljy auttaa säilyvyyteen.
- Vitljökelsöy
Kuinka kauan valkosipulinkynnet sitten säilyvät purkissa, öljyllä marinoituina?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323918
- 453300
- 402909
- 162672
- 372228
- 162176
- 412123
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482057- 392000