Tehtiin viikonloppuna Jänkäkoirakukko. Höystettynä silakoilla ja savustetulla
läskisellä sianlihalla. Varttitunti 250 asteessa ja loput viis ja puol tuntia
120 asteessa. Voi vain arvuutella maistajilta mitä tuli syötyä !
Kannattaa kokeilla .
Jänkäkoirakukko
7
201
Vastaukset
- Anonyymi
Itse tein juuri kalakukkoa hirven ulkofileestä ja norjasta pyytämästäni turskasta. Hyvää tuli, ei kukko pakosti läskistä lihaa kaipaa. Laitoin kyllä voita muutaman siipaleen. Teen kukon yleensä siten, että taputtelen taikinan leivinpaperille kuten pitsapohjan. Sitten lihat ja kalat toiselle reunalle ja levinpaperilla käännän toisen reunan päälle, sitten päädyt kiinni. Pitkä uunivuoka päälle ja sitten käännän ympäri, niin jää saumakohta pohjalle. Tarvittaessa vielä muotoilua/taputtelua, niin kukko on kuin iso limppu. Kypsennän kukon vuuassa ja kun kukko on valmis, niin keikkaan siitä paloja sinne vuokaan päin, niin kukko pysyy paremmin kasassa .
Itse pidin tunnin 225C ja sen jälkeen voitelin voilla ja vielä 1,5 tuntia 150C.- Anonyymi
hehheehehehheeheheheh
- Anonyymi
Onko viisasta laittaa kukon kuoren läpi pilli jolla poistetaan
kertynyt paine ettei kukko hajoa paineesta ? - Anonyymi
Mullois kukko valmiina..jänkäkoiraa vain tarvis enää siihen
- Anonyymi
Jutuista päätellen siellä eletään nälänhätää.
- Anonyymi
Jänkäkoiraa nälkä...
- Anonyymi
Tutkimusten mukaan jos ihmisten älykkyys eroaa yli 30% toisistaan
samassa keskustelupiirissä niin on odotettavissa ongelmia.
Tämäkin Enontekiö- palsta tukee kyllä tutkimusta.
Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 427105
- 323978
- 503428
- 412978
- 172756
- 372248
- 162206
- 412173
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472157- 432112