Mikä ravintola-alan työnantajia vaivaa, kun ei oteta todella motivoituneita alan pitkäaikaisia konkareita töihin ja kuitenkin vingutaan että on pulaa tekijöistä.
Olen hakenut Sodexolle, Compassille, Palmialle, ravintoloihin ja yksityisille, mistään ei ole tullut vastausta.
Onko kyseessä ikä vai palkka vai mistä tämä johtuu, jos taas menee ekstraamaan vuokrafirman kautta, niin töitä riittää hamaan tulevaisuuteen ja kehutaan maasta taivaaseen.
Ihmettelen myöskin näiden firmojen työhönottoa, eivät he ole sellaisia keittiön ammattilaisia, jotka näkevät minkälainen tekijä on todella kyseessä, yleensä heillä ei ole mitään kokemusta keittiötyöstä.
Mistä löytyy sellainen nuori kokki jota oletettavasti haetaan ja jolla on todella kova motivaatio ja tuhansien ruokien reseptiikka päässä.
Kuitenkin aina työpaikkailmoituksissa on korulauseita että seuraat aktiivisesti alan trendejä, olet hyvä vuorovaikutustaidoiltasi ym. ym. sitten kun menet paikalle niin kerrotaan että tääsä on reseptiikka sinun pitää seurata sitä, avaa pussi ja pistä uuniin se siitä tredien seuraamisesta ja motivaatiosta.
Mikä on ettei kelpaa?
6
405
Vastaukset
- Anonyymi
pitäisi saada puoliilmaiseksi ja nollatunti sopimuksella,siinä sitä on yrittäjän riskiä
- Anonyymi
Ylempänä Suomessa saa töitä ja palkka jopa 4t, kun on puutetta; oli juuri uutisissa, lehdessä.
- Anonyymi
Selvää ikärasismia, mitenhän tuohon liitto pääsisi kiinni?
Compassilla ainakin on ihan selvä ikärsismi, ja pitäisi maksaa pienin mahdollinen palkka ja ylityöt ilmaiseksi. Ei niitä oikeasti kiinnosta ja niiden rekry on ihan vitsi, ei mitään ammattilaisia siellä rekryssä, ihan jotain pellejä joilla ei mitään ravintola kokemusta. kerran hain ja vastattiin kolme kuukautta myöhemmin etten saanut paikkaa, vastasin vain että olen jo muualla töissä kuin ette saa mitään aikaiseksi. Ihan turha firma, kyykyttää, uhkailee, temppuilee duunareita koko ajan. Hyvät osaavat esimiehet ja duunarit saa lähteä ja skeidaa puhuvat ja osaamattomat esimiehet saa jäädä. Ja kyllä siellä tietyt tyypi saa aika kovaa liksaa vaikka eivåt osaa edes riisiä keittää; esim UPM mesu 4000/kk.... turhaan itkeväät etteivä pysty maksaa kunnon liksaa.
- Anonyymi
4000€ ????? mää olisin menny 3500€ ja osaan vielä riisinkin keittää.
- Anonyymi
pistä ravintola goglemapsiin sen hakuun tai vastaava ja katso jos löydät sitä kautta eatereitä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467645
- 334223
- 573715
- 503200
- 172876
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652581- 562427
- 512388
- 402339
- 162286