Mikä on ettei kelpaa?

Anonyymi

Mikä ravintola-alan työnantajia vaivaa, kun ei oteta todella motivoituneita alan pitkäaikaisia konkareita töihin ja kuitenkin vingutaan että on pulaa tekijöistä.
Olen hakenut Sodexolle, Compassille, Palmialle, ravintoloihin ja yksityisille, mistään ei ole tullut vastausta.
Onko kyseessä ikä vai palkka vai mistä tämä johtuu, jos taas menee ekstraamaan vuokrafirman kautta, niin töitä riittää hamaan tulevaisuuteen ja kehutaan maasta taivaaseen.
Ihmettelen myöskin näiden firmojen työhönottoa, eivät he ole sellaisia keittiön ammattilaisia, jotka näkevät minkälainen tekijä on todella kyseessä, yleensä heillä ei ole mitään kokemusta keittiötyöstä.
Mistä löytyy sellainen nuori kokki jota oletettavasti haetaan ja jolla on todella kova motivaatio ja tuhansien ruokien reseptiikka päässä.
Kuitenkin aina työpaikkailmoituksissa on korulauseita että seuraat aktiivisesti alan trendejä, olet hyvä vuorovaikutustaidoiltasi ym. ym. sitten kun menet paikalle niin kerrotaan että tääsä on reseptiikka sinun pitää seurata sitä, avaa pussi ja pistä uuniin se siitä tredien seuraamisesta ja motivaatiosta.

6

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      pitäisi saada puoliilmaiseksi ja nollatunti sopimuksella,siinä sitä on yrittäjän riskiä

    • Anonyymi

      Ylempänä Suomessa saa töitä ja palkka jopa 4t, kun on puutetta; oli juuri uutisissa, lehdessä.

    • Anonyymi

      Selvää ikärasismia, mitenhän tuohon liitto pääsisi kiinni?

    • Compassilla ainakin on ihan selvä ikärsismi, ja pitäisi maksaa pienin mahdollinen palkka ja ylityöt ilmaiseksi. Ei niitä oikeasti kiinnosta ja niiden rekry on ihan vitsi, ei mitään ammattilaisia siellä rekryssä, ihan jotain pellejä joilla ei mitään ravintola kokemusta. kerran hain ja vastattiin kolme kuukautta myöhemmin etten saanut paikkaa, vastasin vain että olen jo muualla töissä kuin ette saa mitään aikaiseksi. Ihan turha firma, kyykyttää, uhkailee, temppuilee duunareita koko ajan. Hyvät osaavat esimiehet ja duunarit saa lähteä ja skeidaa puhuvat ja osaamattomat esimiehet saa jäädä. Ja kyllä siellä tietyt tyypi saa aika kovaa liksaa vaikka eivåt osaa edes riisiä keittää; esim UPM mesu 4000/kk.... turhaan itkeväät etteivä pysty maksaa kunnon liksaa.

      • Anonyymi

        4000€ ????? mää olisin menny 3500€ ja osaan vielä riisinkin keittää.


    • Anonyymi

      pistä ravintola goglemapsiin sen hakuun tai vastaava ja katso jos löydät sitä kautta eatereitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenta ihana

      Kauniskasvoinen ihanuus 😘 saan sut vielä
      Ikävä
      46
      7645
    2. Hei rakas...

      Miten on työpäivä sujunut? Rakastan sinua 💗
      Ikävä
      33
      4223
    3. Ei tämä etene ikinä

      Kun kumpikaan ei enää ota yhteyttä. Mä en ainakaan uskalla.
      Ikävä
      57
      3715
    4. Edelleen sitä on vaikea uskoa

      Että olisit oikeasti rakastunut muhun
      Ikävä
      50
      3200
    5. Vitsi mihin menit. Heti takasin.

      Mä näin sut tuu takasin! Oli kiire, niin en ehtiny sin perään!
      Ikävä
      17
      2876
    6. Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...

      Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons
      Suomalaiset julkkikset
      65
      2581
    7. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      56
      2427
    8. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      51
      2388
    9. Toiveikas vai toivoton

      torstai? Ajatuksia?
      Ikävä
      40
      2339
    10. Mukavaa päivää

      Mun rakkauden kohteelle ❤️ toivottavasti olet onnellinen
      Ikävä
      16
      2286
    Aihe