Miksi mädin kanssa tarjotaan ravintoloissa yleensä alustan (blini, paahtoleipä, keksi jne.) ja smetanan kanssa punasipulia? Minusta se on liian vahvaa ja peittää mädin maun alleen. Itse tehdessäni käytän aina salottisipulia. Smetanankin lorvaan yleensä kevyemmällä ranskankermalla.
Mäti ja punasipuli
3
160
Vastaukset
- Anonyymi
Mädin kera käy punasipuli mutta pyöräytän sen paistinpannun kautta . Smetana ok vaan
menee se ranskankermallakin. - Anonyymi
Tee punasipulista ensin pickelsiä niin maistuu paremmalta.
tarvitset 1 dl 12% etikkaa, 2 dl sokeria, 3 dl vettä, 2 punasipulia.
Keitä vesi, etikka ja sokeri kattilassa , anna jäähtyä hieman
Leikkaa punasipulit ohuiksi renkaiksi ja laita ne sterilisoituun lasipurkkiin. Kaada sipulien päälle lämpöinen etikkaliemi. Anna jäähtyä.
Sipulit valmiita tarjottaviksi ja säilyvät jääkaapissa 1-2viikkoa. Näitä voi syödä vaikka minkä ruoan kanssa ja käyttää salaatteihin/hampurilaisiin ym.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod225494- 324810
- 282731
- 342354
- 372058
- 152008
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191647- 121601
- 231472
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons251449