Suomalaisilla olisi oppimista kalojen käsittelyssä ja säilytyksessä. Hyvä tuote pilataan ns"kalatukkureiden" vetvomisella. Esim. Kirjolohi on jo kaupan lasikaappiin tullessa pehmyt lusero jolla on silmat kun viikon juoneella ja valvoneella. Muovipussiin omaan kinaliemeen "kuoskuun" lutkuamaan joutunut kala on ravinnoksi kelpaamatonta. Fileeratessa pää jää kouraan ja koko tuote meinaa hajota käsiin. Liian lämmin lasikaappi ja muovipussi ei ole kalalle sopiva säilytyspaikka. Syynä on myös monen "rahastajan" Käsittelyssä käynyt monta päivää sitten nostettu kala. Kirjolohi on herkkä kala joka vaatii olla jäiden seassa nostosta myyntiin. Välimeren maissa esim Espanja osataan paremmin. Parhaana on Gran kanaria- Sieltä voitte käydä katsomassa miten kalat säilytetään kaupassa. Kalan liman maku pilaa koko kalan.
Kalan Pilaajat
Anonyymi-ap
2
114
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllä se Suomessakin omavalvontasuunitelmat edellyttävät katkeamatonta kylmäketjua.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 427145
- 323988
- 523463
- 412988
- 172756
- 372248
- 162216
- 412183
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472177- 442133