Nautaahan siinä pitäisi käyttää, mutta koska haudutellaan hitaasti, niin siihen ei mikään filee käy. Luullisesta lihasta saisi lisää makua, T-luupihvi?
Pot-au-feun liha
3
372
Vastaukset
”Luullisesta lihasta saisi lisää makua, T-luupihvi?”
On yleinen harhaluulo, että liha olisi maukkaampaa luun vieressä. Näin ei ole. Jos haluat luuydintä joukkoon niin se on eri asia ja luuydintä käytetäänkin usein. T-luupihvin luussa ei kuitenkaan ole ydintä vaan se kannattaa korvata potkapaloilla.
Itse käyttäisin marmoroitunutta ja sitkeää lihaa kuten rintaa, niskaa ja kylkeä. Paul Bocuse ohjeistaa käyttämään rintaa, niskaa, kylkeä, entrcoteta, häntää ja potkaa. Pitkä hauduttaminen ylikypsäksi on oikeastaan ainoa tapa tehdä sitkeistä kollageenia sisältävistä lihapaloista herkullisen mureaa.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pot-au-feu- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😋 Nymfomaani -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod225614- 324960
- 292864
- 342384
- 372088
- 152038
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191657- 261622
- 121621
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons301539