Olen ostanut vorscmackia purkissa.
Sehän on pateen kaltainen herkku.
On vaan kohtalaisen kallista purkkiruokana.
Marttojen reseptissä lihana on lampaan jauheliha.
Millaista siitä tulee jos liha onkin nautaa, lammasta kun on aikalailla vaikea löytää.
Tertin kartanon purkki vorsmakki aineet: Suomalainen naudan- ja lampaanliha, silli, vesi, sipuli, valkosipuli, mustapippuri, suola
Voisiko lihana käyttää vaikkapa hirven vasaa tai muuta riistaa?
Vorscmack liha?
Anonyymi-ap
2
255
Vastaukset
- Anonyymi
Kokeilin Tammisen kartisan jauhelihasta ja lisäsin naudanlihaa.
Muuten onnistuu hyvin ja maistuu. Mausteena käutin silliä.
Lihan hienonsin sauvasekoittimella.
Oivallinen herkku teen vastakin. - Anonyymi
Käyttäkää Naudan ja Lampaan osia niitä halvempia, maku paranee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323918
- 453290
- 402899
- 162672
- 372228
- 162176
- 412123
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482057- 391990