Olin oppinut laatikosta (perinteinen) pitämään ja oli hyvä ateria silloin, jos ei muuta ehtinyt valmistamaan,
Pari viikkoa sitten laatikko oli kuitenkin kaupasta loppunut, nyt oli kuitenkin uutta tullut, jota ostin ja söin, mutta mutta, ei ollut samaa maksalaatikkoa, kuin aikaisemmin, värikin oli vaaleampaa ja koostumus kittimäistä verrattuna aikaisempaan kuohkeaan, maku ei myös täsmännyt, ei maistunut enää maksa, eikä siirappi aikaisemman tapaan.
Näikös taas yksi eines on pilattu joillain säästötoimenpiteillä, vai?
Saarioisten maksalaatikko
7
355
Vastaukset
Maksalaatikko on helppo tehdä itse. Minä teen itse maksalaatikon niin saa juuri sellaista kun haluaa. Minulle tärkein säätökohde on tuplata rusinoiden määrä ja lorauttaa joukkoon tilkka kuivaa sherryä.
- Anonyymi
Hyi helvetti, maksaa en syö missään muodossa, ennemmin makaronilaatikko.
Oli joo pakko päästä sanomaan ehdottoman oikea ja rehellinen mielipiteeni. :D- Anonyymi
Ole syömättä. Mitä siinä vingut.
- Anonyymi
Omatekoinen makasalaatikko on heöppo valmistaa. keität ensin riisipuuron ja maustat sopivasti suolalla siirapilla valkopippurilla ja rusinoitta. Tämän jälkeen lisäät sekaan raakana jauhetun maksan ja kaadat massan voideltuun vuokaan ja paistat tunnin uunissa.
- Anonyymi
Ota yhteyttä Saarioisten tehtaalle. Ensimmöisen kerran vuoden 1981 jälkeen on Saarioisten jauhelihapizzoissa ollut laatuvaihtelua. Mistä lienee kyse, Toivottovasti ei mistään tuotantotapojen "virtaviivaistamisesta.
- Anonyymi
Kait te laitatte meijerivoita kans?
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396915
- 323898
- 453280
- 342844
- 162662
- 372228
- 162176
- 372092
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482047- 381963