Asuin viime talven Intiassa ja tieten keittelin kotonani kahvia. Ihmetellessäni kahvin pehmeää maku, huomasi siihen sekoitettu lähes puolet sikuria. Kahvi oli Hienoksi jauhettua robustaa, jota Intiassa paljon tuotetaan. Ihan pannukahvina nautin . Suomessa ei sikuri ole vallannut kahvi markkinoita, vaikka mielestäni ainakin maun puolesta voisi tehdäkin. Olisihan siinä yksi tuotanto linja maataloudelle kun olemassa. Voi olla vain liian vaikea toteuttaa Suomessa.
Sikurikahvi
6
340
Vastaukset
- Anonyymi
50-60 luvulla kaupasta sai sikuria jota lisättiin kahviin kun se oli halvempaa. Nyt meillä rikkaassa maassa sitä ei saa.
- Anonyymi
Sikuria voi kasvattaa aivan kotona ulkona Suomessakin. Sen juurista sitten tehdään kahvia muistuttavaa juomaa. ( Ei sisällä kofeiinia)
- Anonyymi
Jos aloittaja haluaa niin voin laittaa ohjeen kuinka sikurikasvista tehdään kahvia muistuttavaa juomaa.
- Anonyymi
Aloittajan teksti asiaa. Sikuri kahvin seassa todella hyvän makuinen. Suomi voisi helposti olla omavarainen sikurin suhteen ja vähentäisi kalliin kahvin kuskaamista etelästä.
- Anonyymi
Mistäpä sen tietää vaikka niihin halvempiin kahvimerkkeihin sitä salaa jo lisättykin.
- Anonyymi
Tuskin on, koska ovat niin kitkerä. Sikuri antaa pehmeän maun kahviin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396915
- 323898
- 453280
- 342844
- 162662
- 372228
- 162176
- 372092
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482047- 381963