Tänä syksynä on tullut mukavasti hirven jauhelihaa.
Tein juuri vorschmakia karitsan jauhelihasta ja hyvää tuli.
Mietin että mites se hirvi, pitäiskö sekottaa possua tai rasvasta nautajauhelihaa?
Lampaanlihassa on oma makunsa ja niin on riistassakin.
Meinaan ei ne aina ne lihapullat tai pihvitkään maistu.
Onkohan kukaan kokeillut?
Vorsmack ei ole oikein pikaruoka vaatii ainakin 2 valmistusajan, mutta hyvää se on
Vorschmak hirven jauhelihasta
Anonyymi-ap
3
425
Vastaukset
Pitäisi onnistua.. Eihän Vorschmak vaadi rasvaa. Kun sen tekee oikein ja laittaa silliä niin se peittää lihan maun eikä huomaa, onko se lammasta, nautaa tai hirveä.
- Anonyymi
Hakukoneelle ducduc löytyy valmiita reseptejä kaikista riistoista ja lihoista.
Tosin voisi olla inhaa jos vosrscmakki olis tehty kanasta tai kalkkunasta.
- Anonyymi
Burgundin pataa on hirvestä tehty ja se oli ainenkin super hyvää.
Tv TimmyH
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod225134- 254308
- 272461
- 342234
- 371998
- 151908
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191587- 121521
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons211247Kerranki asiat oikein
Ilkka ja muut pienpuolueeet...teitte hyvän työn kun valitsitte pätevän henkilön virkaan eikä kepulle passelia!! Jatkakaa101164