Jauhelihapakkaukset

Anonyymi-ap

Kertokaa hyvät ihmiset mitä mieltä olette tästä nykyajan jauhelihan pakkaamis-tavasta. Liiskattu tiiviisti kahden muovin väliin. Ostin kaksi pakkausta laadukkaaksi luulemaani jauhelihaa. pakkaus oli helppo avata, ei siinä mitään, siirsin lihan paperin päälle puoleksi tunniksi ennen kuin aloin ruskistamaan pannulla. Olen jo mummoihminen, ikäni laittanut ruokaa ja mielestäni onnistunutkin, mutta ei tuota saa millään sellaiseksi maistuvaksi murumaiseksi. Pannu on laadukas ja kuumensin kyllä.

Nyt laittakaa vinkkejä ja omat niksinne, miten tuosta lätyksi painetusta jauhelihasta saa pannulla kunnollista. Kiitos jo etukäteen, jospa oppisin vielä.

Jos tuo on tuollaista nykyään niin taidan ostaa lihaa palana ja jauhaa itse, kun minulla on yleiskoneessa lihamyllykin.

5

170

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Painava pannu varaa lämpöä hyvin, hiukan öljyä pannulle ja vasta kun öljy höyryää kunnolla, laitetaa jauhelihalaatta pannulle ja annetaan tulla väriä. Sitten laatta ympäri ja toisellekin puolelle väriä. Sitten puulastalla murustetaan koko levy ja paistetaan kypsäksi, laattaa voi liikutella pannulla aina paistaessa. Jos jauhelihaköntti on neliskanttinen, niin se painellaan 2-3 cm laataksi ennen paistamista. Sipuli lisätään loppuvaiheessa ja mausteet. UGH olen puhunut ;)

    • Anonyymi

      Ei jauhelihan paistamiseen tarvit rasvaa ellei sitten ole kyse broilerin jauhelihasta. Ihan hyvin nuo jauhelihat paistuvat ainakin minullaa eikä ole ollut mitään ongelmaa niiden kanssa. Huomenna taas paistant jauhelihan murumaiseksi, kun on tarkoitus tehdä makaronilaatkkoa omalla perinteisellä reseptilläni.

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista, kokeilen vielä muutaman kerran ennen kuin luovun leikistä.

      • Anonyymi

        Kannattaa myös kokeilla Pietarsaaressa pakattua jauhelihaa, se ei ole niin tiiviiksi prässättyä.


    • Anonyymi

      Hyvät pakkaukset, vievät vähän tilaa ja kestävämpiä kuin ohueen kalvoon pakatut.

      Lehdessä joku keksinyt että pitäisi ruskistaa pinnat kuin kokolihassa ja vasta sitten murustaa, en kyllä ymmärrä eikä kertonut mitä hyötyä. Hyvin on paisto onnistunut vanhalla tavalla heti lastalla murustaen vaikka nuo vähän tiiviimpiä ovatkin.

      Jos haluaa huoneenlämpöiseksi nopeammin niin murustaa lautaselle raakana ja siitä kuumalle pannulle. Voi käyttää vaikka veistä paloitteluun ensin jos lastalla tuntuu liian vaikealle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa

      En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod
      Ikävä
      22
      5474
    2. Huomenta ihana

      Kauniskasvoinen ihanuus 😘 saan sut vielä
      Ikävä
      32
      4810
    3. Hei rakas...

      Miten on työpäivä sujunut? Rakastan sinua 💗
      Ikävä
      28
      2721
    4. Edelleen sitä on vaikea uskoa

      Että olisit oikeasti rakastunut muhun
      Ikävä
      34
      2344
    5. Toiveikas vai toivoton

      torstai? Ajatuksia?
      Ikävä
      37
      2058
    6. Vitsi mihin menit. Heti takasin.

      Mä näin sut tuu takasin! Oli kiire, niin en ehtiny sin perään!
      Ikävä
      15
      2008
    7. En ole koskaan kokenut

      Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka
      Ikävä
      19
      1647
    8. Mukavaa päivää

      Mun rakkauden kohteelle ❤️ toivottavasti olet onnellinen
      Ikävä
      12
      1591
    9. Ei tämä etene ikinä

      Kun kumpikaan ei enää ota yhteyttä. Mä en ainakaan uskalla.
      Ikävä
      23
      1462
    10. Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...

      Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1429
    Aihe