Pääsiäisruokaa yhdelle

Anonyymi-ap

Varattu 1 kg naudan sisäpaistia ja 650 g porsaan sisäpaistia miten ettei onnistu pilaamaan, on monta tapaa valmistaa sitä tässä aprikoin.

30

278

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uuniin vaan suolaa ensin!

      • Anonyymi

        Kova työ sulatella tuota annosta.


    • Anonyymi

      Paisti on peestä. Parasta possua on kassler. Siitä tulee aina mureaa.
      Paistit on sitkeää purukumia.

      • Anonyymi

        Valmiiksi mureat hunajabroilerinpalat maistuu.


      • Anonyymi

        Sianliha on aina mureaa. Asian tietää vähän tyhmempikin.


      • Anonyymi

        Sulla ei taida olla varaa naudanpaisteihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla ei taida olla varaa naudanpaisteihin?

        On varaa, mut ei ole terveellistä syödä punaista lihaa usein.


    • Anonyymi

      Mulla ei ole kuin tavallista ruokaa.

      • Anonyymi

        Tavallistahan se on kaikilla.


    • Anonyymi

      Pieni.

      Uuniin ehkä turhan snadi lihanpala. Onnistuu toki varmasti sielläkin, mutta aika hyvä mahdollisuus paistaa se liika kuivaksi.

      Tee pihvejä ja paista pannulla. Mausteet ja kunnon paisto.

      Vois muuten tehdä loistavan karjalanpaistin. Rasvaa ei häävisi ole, laita voita. Mutta sen kans voi tehdä uunissa ja varmasti toimii.

      Jos teet lihat uunissa, mieti foliota, ettei ois kuivaa..

      =DW=

    • Anonyymi

      Ostin jo ennen pääsiäistä tarjouksesta pakastetun parin kilon lammaspaistin. Rokotusneulalla ruuttaan suolavettä pari ampullia lihaan, se on vähän ja vähänlaisesti kokonaisista pippureista (puna, viher, musta ja maustepippurit) myllyllä raastettua tuoretta seosta, koska tykkään eniten juuri lihan mausta. Sipuli nyt unohtui kokonaan, muuten syön runsaasti. Paistoin pari tuntia. Äsken ruisleivän päälle leikkasin kaksi mojovaa viipaletta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En käytä, tomaatipyreetä (lisäaineita) ja lihalientä (mihin sitä tarvitaan, syö lihaa niin että maistuu lihalta). Juurekset kaikki ok., syön raasteena.
        Mutta jos joku toinen värkkää tuollaisen paistoksen niin tietenkin syön, varmaan hyvän makuinen. Kun itse laitan, yksinkertaistan. Paistista osa on jääkapissa seuraavia päiviä varten, osan leikkelin viipaleiksi ja pakastin, sieltä sitten kerta-annoksina pari siivua kerralla niin kauan kuin kestää ja eikun uusia tarjouksia taas myöhemmin hyödyntämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En käytä, tomaatipyreetä (lisäaineita) ja lihalientä (mihin sitä tarvitaan, syö lihaa niin että maistuu lihalta). Juurekset kaikki ok., syön raasteena.
        Mutta jos joku toinen värkkää tuollaisen paistoksen niin tietenkin syön, varmaan hyvän makuinen. Kun itse laitan, yksinkertaistan. Paistista osa on jääkapissa seuraavia päiviä varten, osan leikkelin viipaleiksi ja pakastin, sieltä sitten kerta-annoksina pari siivua kerralla niin kauan kuin kestää ja eikun uusia tarjouksia taas myöhemmin hyödyntämään.

        Suola?

        Tomaattipyreessä nimenomaan ei ole lisäaineita. Suola ja joissain jotain säilöntäainetta. Käytännössä tiivistettyä tömaattia.

        Lihaliemistä sen verran. Valmisliemet paljon käyevämpiä, verraten siihen, että alkaisi keittelemään tuntitolkulla ite lihaa. Lihaliemissä on kyllä useesti lisäaineita. Lisäaineet muuten ihan normaaleja ruoka-aineita, ne vaan ilmoitettu koodeina. Lihaliemien yleisin lisäaine on suola

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suola?

        Tomaattipyreessä nimenomaan ei ole lisäaineita. Suola ja joissain jotain säilöntäainetta. Käytännössä tiivistettyä tömaattia.

        Lihaliemistä sen verran. Valmisliemet paljon käyevämpiä, verraten siihen, että alkaisi keittelemään tuntitolkulla ite lihaa. Lihaliemissä on kyllä useesti lisäaineita. Lisäaineet muuten ihan normaaleja ruoka-aineita, ne vaan ilmoitettu koodeina. Lihaliemien yleisin lisäaine on suola

        =DW=

        Olet asiantuntija, osaava.


    • Anonyymi

      "Yhdelle" ! Tuosta lihakilomäärästä riittäisi aika monelle syöjälle. Noin 200 g / hnkl aterialle lasketaan määräksi. Mutta nykyäänhän ei kuitenkaan syödä lihaa samoissa määrin kuin ennen vanhaan.

      • Anonyymi

        Ehkä se ei syökään kerralla kaikkea, vaan jakaa 4:lle pääsiäispvälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä se ei syökään kerralla kaikkea, vaan jakaa 4:lle pääsiäispvälle.

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.

        Hifistelen mikrossa aika usein syömiset, ja uunissa wingsejä tänään laitan, 25min. 220 asteessa, alkupaloiksi tietty vihanneksia. Kyllä hyvältä maistuva ruoka on nautinto, ei joka päivä voi syödä lihaperunasoselaatikkoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahden kilon tuoreesta lihapalasta tulee 1,5 kg paistettua lihaa. 0,5 lihanesteestä teen yhden keiton, muuten en keittoja syö. Lihaa tulee n. 10:lle aterialle. mikä tarkoittaa että keitän tai raastan erilaisia kasviksia läjän, mätkäsen pakkasesta pakkamani kerta-annoksen n. 150 gr sekaan keitettyihin ja saman sulatettuna raasteen kylkeen ja popsin pois. Maku ei ole kovin tärkeä, hyvät aineet ja nälän lähtö ovat. Enpä juuri ruoan kanssa hifistele, on niin paljon mielenkiintoisempia asioita kuin syöminen.
        Mutta jos joku toinen rustaa (miesystävä tai vävy) gurmee-aterian, popsin ilolla ja kiitän enkä lisäaineita mieti. Sama harvoin ravintolassa. Olen ihan kaikkiruokainen.

        "Mielenkiintoisempia" aiheita kuin syöminen on varmastikin olemassa, muttei kovin paljon nautinnollisempia montakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mielenkiintoisempia" aiheita kuin syöminen on varmastikin olemassa, muttei kovin paljon nautinnollisempia montakaan.

        Näin on!


    • Anonyymi

      Särkiä oli kaupassa 4 euroa kilo. Aasialaiset ostivat keittoonsa.

      • Anonyymi

        Särki on aliarvostettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Särki on aliarvostettu.

        Vaikka särki on hyvänmakuinen. Miesystävä laittoi pienisilmäisen verkon puoleksi tunniksi kun tarvitsi ravunsyöttejä. Sain aimo kasan särkiä. Jauhoin lihamyllyllä, pihvit olivat herkullisia ja ah - niin terveellisiä ruotoineen päivineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka särki on hyvänmakuinen. Miesystävä laittoi pienisilmäisen verkon puoleksi tunniksi kun tarvitsi ravunsyöttejä. Sain aimo kasan särkiä. Jauhoin lihamyllyllä, pihvit olivat herkullisia ja ah - niin terveellisiä ruotoineen päivineen.

        Jauhamalla saakin mainiota syötävää, ruodot on syy miksi niin moni ei viitsi kalaa popsia.


    • Tuosta lihamäärästä jakaisin kahteen osaan toisesta puolesta vaikka karjalanpaisti ja toisesta puolesta lihakeitto. Naudan ja porsaan sisäfileet parasta mitä tarjolla, hyvät juurekset ja maustamisessa tarkkana ettei pilaa tekelettä.

      • Anonyymi

        Ja perunoiden, maksa-, tai lanttulaatikon kanssa monen päivän ruuat saa.


    • Anonyymi

      Lihamyllyyn kaikki lävitse ja hampurilaispihvejä tekemään ja oopperaleipiä.

      • Anonyymi

        Lihamyllyä ei sen takia kannata ostaa.


    • Anonyymi

      Myllyni olen hankkinut 22 vuotiaana nuorena rouvana. Jo silloin nuori isä kalasti ja toi kotiin myös ahvenet, jotka nyljin, jauhoin ja paistoin pihveiksi. Myös lahnoja joskus jauhoin, niitä tuli merestä läjäpäin joskus elokuun tienoilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenta ihana

      Kauniskasvoinen ihanuus 😘 saan sut vielä
      Ikävä
      46
      7625
    2. Hei rakas...

      Miten on työpäivä sujunut? Rakastan sinua 💗
      Ikävä
      33
      4203
    3. Ei tämä etene ikinä

      Kun kumpikaan ei enää ota yhteyttä. Mä en ainakaan uskalla.
      Ikävä
      57
      3705
    4. Edelleen sitä on vaikea uskoa

      Että olisit oikeasti rakastunut muhun
      Ikävä
      50
      3190
    5. Vitsi mihin menit. Heti takasin.

      Mä näin sut tuu takasin! Oli kiire, niin en ehtiny sin perään!
      Ikävä
      17
      2866
    6. Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...

      Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons
      Suomalaiset julkkikset
      65
      2551
    7. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      54
      2398
    8. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      51
      2378
    9. Toiveikas vai toivoton

      torstai? Ajatuksia?
      Ikävä
      40
      2339
    10. Mukavaa päivää

      Mun rakkauden kohteelle ❤️ toivottavasti olet onnellinen
      Ikävä
      16
      2276
    Aihe