Minusta suurustettu kastike sopii paremmin perunoiden tai pihvin kanssa, eikä silloinkaan sen pitäisi olla mitään ylipaksua.
Tosin mitä tulee hienojakoisempaan lisukkeeseen kuten riisiin, ohraan, spagettiin, kuskusiin tai kvinoaan niin ei jauhoja kastikeeseen ollenkaan jos se on vain vältettävissä. Muuten tulee vain syötyä lisäjauhoja tärkkelyksen kanssa. Ne imevät juoksevankin kastikkeen varsin hyvin ja jauhot kastikkeessa vain vievät makua pois ja tuntuvat vähän "limaisilta"...
Suurustaako vaiko eikö suurustaa?
3
71
Vastaukset
- Anonyymi
Eipä tulis mieleenkään spaghetti kastikettaa suurustaa eli tomaattimurskaan tehtyä jauhelihakastiketta eli bolognese tyyppistä kastiketta. Joskus teen pastalle katkarapukastiketta ja sitäkään en suurusta, kun käytän flora kevyt ja paksu 4 % ruokakermaa sen tekemiseen.
- Anonyymi
Jep. Osin siksi kommentoinkin asiaa koska olen joskus saanut suurustettua kastiketta spagetin kanssa. Itse en kyllä noin tekisi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jep. Osin siksi kommentoinkin asiaa koska olen joskus saanut suurustettua kastiketta spagetin kanssa. Itse en kyllä noin tekisi.
Järkyttävää mielestäni, mutta makuasia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod224324- 193391
Seiska: Anne Kukkohovi myy pikkuhousujaan ja antaa penisarvioita
Melko hupaisaa: https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ex-huippumalli-anne-kukkohovin-amerikan-valloitus-vastatuulessa-myy4022331- 272011
- 341954
Nainen, sellaista tässä ajattelin
Minulla on olo, että täällä on edelleen joku, jolla on jotain käsiteltävää. Hän ei ole päässyt lähtemään vielä vaan jost2391949- 351704
- 151578
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191337- 121301