Moro!
Anteeksi kun kysymykseni on väärässä paikassa..mutten keksiny muutakaan paikkaa sille. Kun kokkailen ruokaa, monesti jää sipulista puolet käyttämätt kun ne ovat osa niin isoja. Miten ja missä sen puolikkaan saa säilymään edes päivän pari, ettei se kuivu tai homehdu? Kun aina tahtoo mennä puolikas sipuli hukkaan. :(
kysymys tavallisesta sipulista
8
859
Vastaukset
- Se pitää myös
hajun sisällään. Säilytä viileässä kaapissa. Ja leikkaa kuivunut osa pois ottaessasi sipulin käyttöön. Omat sipulit ovat säilyneet em. tavalla useamman päivän.
- R.T
Ihan vain sen "toisenlaisen tarinan nimissä";Miten joku tekee(voi tehdä) ruokaa,johon ei tule paria kolmea isoa sipulia?
En kysy tätä oppimis-tai tapojenmuuttamis mielessä.Uteliaisuudesta.- pieni naimaton nainen
Vaikka tykkäänkin sipulista, niin jos valmistan itselleni ruokaa (esim. kaksi annosta) niin en mitenkään saa koko sipulia kulumaan. Syön kai sitten sen verran vähän. Usein kyllä kokkaan pakastimeen samalla ja tulee käytettyä enemmän sipulia. Lisäksi kun syön usein salaattia, johon laitan raakaa punasipulia, niin en kykene syömään kokonaista sipulia kerralla, yhteen annokseen menee ehkä neljännes.
Alkuperäiselle sanoisin, että minigrip MINI -pussit ovat hyviä, niihin mahtuu juuri puolikas sipuli, pussin saa tiukasti kiinni ja lisäksi pussin voi pestä astianpesukoneessa (pyykkipojalla vain kiinni yläosan lautaspiikkiin) ja käyttää uudelleen monta kertaa! - R.T
pieni naimaton nainen kirjoitti:
Vaikka tykkäänkin sipulista, niin jos valmistan itselleni ruokaa (esim. kaksi annosta) niin en mitenkään saa koko sipulia kulumaan. Syön kai sitten sen verran vähän. Usein kyllä kokkaan pakastimeen samalla ja tulee käytettyä enemmän sipulia. Lisäksi kun syön usein salaattia, johon laitan raakaa punasipulia, niin en kykene syömään kokonaista sipulia kerralla, yhteen annokseen menee ehkä neljännes.
Alkuperäiselle sanoisin, että minigrip MINI -pussit ovat hyviä, niihin mahtuu juuri puolikas sipuli, pussin saa tiukasti kiinni ja lisäksi pussin voi pestä astianpesukoneessa (pyykkipojalla vain kiinni yläosan lautaspiikkiin) ja käyttää uudelleen monta kertaa!Niin,makuasioitahan nää on.
Mää saan helposti mahtumaan ruokaan kuin ruokaan (esim pari annosta)sen 2-3 sipulia. - Takametsien Mies
R.T kirjoitti:
Niin,makuasioitahan nää on.
Mää saan helposti mahtumaan ruokaan kuin ruokaan (esim pari annosta)sen 2-3 sipulia.Minulle sipuli ei ole mauste, vaan se on raaka-aine!...
:o)
Syömme paljon sipulia: kolmehenkinen on ruokakuntamme, mutta sipulia menee mahottoman paljon... - R.T
Takametsien Mies kirjoitti:
Minulle sipuli ei ole mauste, vaan se on raaka-aine!...
:o)
Syömme paljon sipulia: kolmehenkinen on ruokakuntamme, mutta sipulia menee mahottoman paljon...niin se minullekkin on yksi(halpa) raaka-aine osa ruokaa,eikä pelkkä mauste.
- kotikokki..
laitan mahdollisen jämä sipulin palan tuorekelmuun tiukasti. Hyvin säilyy useamman päivän!!
- eppuli
Pilko saman tein koko sipuli ja laita loppu silppu pakkaseen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406973
- 323938
- 453320
- 402929
- 172706
- 372238
- 162196
- 412143
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392020