niin.. eli voiko sienisalaattia pakastaa.. jos tekisi ryöpätyistä haapasienistä ja sipulia suolaa ja tilkka öljyä niin säilyykö?
Etelä-savossa ensimmäiset kanttarellit nousi eilen! Metsään!!
Sienisalaattia
4
4731
Vastaukset
- pakastaa
ryöpätyt, pilkotut sienet ja tehdä salaatti
vasta sulatuksen jälkeen. Varmin tapa. - THe
Jos haluaa enemmän suolasienen oloisia, tee näin. Normaali ryöppäys, reilusti karkeaa suolaa, purkkiin ja jääkaappiin tai kellariin muutamaksi viikoksi. Sitten siirrät pakastimeen. Ei jäädy kovaksi, helppo leikata isosta köntsästä sopiva pala jäisenä. Vaatii huuhtelua ja maistamista sopivan suolaisuuden saamiseksi.
Tuore, vastaleikattu sipuli varmaan parempi vaihtoehto. - Anonyymi
No sittenhän kai kannattaa ostaa kaupasta purkeissa kuutioitua sienisäilykettä ja tehdä siitä salaattia tarpeen mukaan..eikö sitä voi pakastaa?
- Anonyymi
Öljy ei säily pakkasessa. Pilkkoutuu ja vetistyy ja lopulta härskiintyy.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396885
- 323888
- 453270
- 342844
- 162652
- 372228
- 162176
- 352063
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482033- 371942