Olen nähnyt telkkarissa tehtävän valkosipulista lisukkeita niin että laitetaan kokonainen (useampikyntinen) valkosipuli keskeltä puoliks ja sitten... Niin mitä sitten? Ne puolikkaat paistetaan vai tehdään uunissa? Mitä mausteita, kuin kauan kypsennetään? Lihan kanssa on tällaisia ainakin tarjottu. Minkä nimistä kyseinen herkku mahtaa olla?
puoliks
ja pannulle
1
433
Vastaukset
- kotikokki
valkkarit puoleksi, uunipellille jossa leivinpaperi. Pintaan oliviöljyä, sormisuolaa ja tuoreira rosmariinin oksia. Uuniin kunnes kynnet pehmeitä. (lämpötilasta ei oikeen tietoa mutta varmaan joku 200-225? )
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323928
- 453300
- 402909
- 172686
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392000