Voisiko joku kertoa miten säilöä raparperia. Mitä pitää tehdä ennen pakastamista? Pitääkö keittää tai kuoria yms.?
Raparperi
4
2520
Vastaukset
- ja pilkon
pienikisi kuutioiksi. Pakastimeen laitan sellaisenaan tai joskus lisään hieman sokeria pinnalle.
- Katriska
--- kuorit - pilkot - keität hitusessa vettä ja sokeria. Tulee hilloketta joka pitää pakastaa - riippuu tietysti kuinka tuhottomasti sokeria laitat, mutta suosittelen pakastamaan. Tätä hilloketta sitte leivontaan, puuroon jne. Ei kyllä kestä paistamista esim viinerin päällä... Mutta murupiirakkaan käy jne. =)
- lyyli
Raparperista saa ihanaa hilloketta myös hillosokerilla. Anopin kanssa on lisätty himppa vaniljasokeria jäähdytysvaiheessa ja se antaa hienon säväyksen. Sovelsimme näin jonkin lehden ohjetta, jossa keitettiin hillon seassa vaniljatankoa.
- polttava kysymys
laitampa tähän kysymyksen liittyen raparperimehuun , joka tein mehumaijalla.
Eli tein siis raparperi-mansikkamehua mehumaijalla. Nyt mehu aiheutta massiivisia ilmavaivoja. Ei kiva. ; (
Mehu ei ole käynyttä. VOinko tehdä mehulle jotain että nämä ilmavaivat saataisiin kuriin,. esim. kannattaisiko se vielä keittää? Onko vastaavia kokemuksia?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406993
- 323948
- 453330
- 402939
- 172726
- 372238
- 162196
- 412143
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482077- 402058