Miksi työpaikkaruokalassani oleva valkosipuli murska on kellertävää ja muutenkin oudon makuista?
Kellertävää
valkosipulia
2
503
Vastaukset
- täytyy
olla. Härskiintymisen merkkejä ovat ainakin kellastuminen ja tuskin siitä makukaan paranee. Suosittelen kieltäytymään kohteliaasti (tai vähemmän) moisesta myrkystä.
- kellertyy
hyvin nopeasti jos se seisoo astiassa sellaisenaan ja makukin kärsii. Murska pitäisi käyttää heti kun se on tehty, mikä ei tietenkään ole mahdollista työpaikkaruokaloissa. Öljyyn sekoitettunä säilyy paremmin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323928
- 453310
- 402909
- 172696
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392000