Olen aloitteleva Metsästäjä Juankoskelta ja kyselisin, että mitkä lintulajit on kaikkein maukkaimpia syötäviä ja mitä taas ei ole vaivaa metsästää mauttomuuden tai pahan maun takia? Mitkä lajit ovat helpoimpia valmiistaa ruuaksi ja mitkä taas vaativat erityistä ammattitaitoa?
Parhaanmakuiset linnut?
8
2534
Vastaukset
- ville 5v
kana on hyvää.
- Paistettu
Kurki ja MeriMetso ovat maukkaimpia. En pysty sanomaan kumpi on parempi mutta hyviä ovat molemmat;)
- Teurex
vesilinnuista kyl kaikki on hyviä kun vain oikein valmistaa, vaik nyt kokosukeltajat ehkä kyl maistuu vähän vahvemmalta, mut kyl kanalinnut ja erityisesti pyy on älyttömän hyvälihaista riistaa..
sehän nyt tietysti on maku asia :)
riistaa on helppo valmistaa kunhan vaan muistaa et hätäilemällä ei tule kuin kusipäisiä lapsia....
siis aikaa ruuan tekoon/roukailuun niin kyl se siit - Paistia
Musta linnuista paras liha on kyyhkyssä. Pyyssä, riekossa, teeressä ja metsossa on kanssa loistavan makuinen liha, mutta joku saattaa vierastaa mietoa riistanmakua. Kokosukeltajissa saattaa tietty "traanin" aromi olla, jos ei ole käytetty paljoa mausteita.
- Sorsapoikue
Kaikkia yhtä pahoja ja eihän vesilinnut ole ihmisen ruokaa.Älä vaan vieraille tarjoile vaikka itse paremman puutteessa söisitkin.Yökerhoissa tapaa paljon paremman makuisia tipuja ja niitä voi kaataa ilman pyssyleikkejäkin.
- pyy
pyy, fasaani, hanhi ja kyyhkynen...siinä miun suosikit..lattajalkoja en syä vaikka missä uitetaan ja minkä kanssa;)maistuu kaislalle
- mehtienmies
lähes kaikista sorsalinnuista saa hyvän aterian. koskeloa en suosittele,vaikka toise sitä kehuukin.kossikka haisee ja maistuu liiaksi kalalle
- jmk
mehtienmies kirjoitti:
lähes kaikista sorsalinnuista saa hyvän aterian. koskeloa en suosittele,vaikka toise sitä kehuukin.kossikka haisee ja maistuu liiaksi kalalle
... nyt kun on päästy asiaan, niin joku voisi hieman tarkemmin valaista asiaa. Lähtökohtaisesti kuten muutkin totesivat, "metsästä" MELKEIN kaikesta järkiriistasta saa hyvää :) (juu juu... variskeitot jätetään väliin ;) ) vesillä sitten taas puolisukeltajat täyttävät yleensä vaatimuksen hyvä, ruokana kun on joku muu kuin kala... Sitten pudotaan kärryiltä kun aletaan ottamaan kokosukeltajia. Osasta kuulemma saa aivan syötävää tavaraa, kunhan sen KÄSITTELEE OIKEIN... vaan miten se tehdään ? ilmeisesti nylkeminen on ainakin pakollista (vs. kyniminen...) ja kai liottaminen jossain litkuissakin tuo helpotusta asiaan... siihen joku oikeasti asiaa ymmärtävä voisi tuoda oman asiantuntemuksensa.. kiitos :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467515
- 334143
- 573655
- 503160
- 172836
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons562426- 542358
- 402309
- 432288
- 162256