Kaupassa on myytävänä palasina kahden eri valmistajan, Kylmäsen ja Lapin Lihan kylmäsavustettua poron sisäpaistia. Onko havaittavissa selviä makueroja esim. suolaisuudessa eli kummanko valmistajan tuotetta kannattaa ostaa?
Voiko kylmäsavustetun paistinpalasen leikata pienemmiksi palasiksi ja pakastaa ne myöhempää käyttöä varten? Kaunko säilyy pakastettuna?
Kylmäsavuporosta
3
1303
Vastaukset
- savuporo
oli mun mielestä hyvää, Lapinlihan tuotetta en ole maistanut mutta varmaan lähes samanlaista.
Tuo pakastaminen epäilyttää voi pilata lihan, joskus laitettiin savustettua kinkkua pakkaseen siitä tuli vetistä ja vetisen makuista se savun maku hävis lähes tyystin, saattaa mennä pilalle samalla tavalla se kylmäsavuporo, hinnakasta lihaa tuo on varmaan harmittais jos sen pilais. ihan hyvin pakastaa eikä mene miksikään. Voit ihan huoletta säilyttää pakasteessa vaikka vuodenkin.
- Koskikara
viime viikolla Kittilästä kolmisen kiloa.Toivottavasti olet oikeassa,laitoin palat pakastumaan.Oli melko kuivaakin joten luultavasti onnistuu.En kyllä ole huomannut mitään huononemisen merkkejä keitetyssä ja kylmäsavustetussa kinkussakaan.Pysyy juuri sopivan kosteana ja maukkaana pakastimessakin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1076904- 954431
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista483806Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee483502- 513498
- 1883445
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san242949- 672654
- 462491
- 131854