Kertokaa miulle reseptejä miten teerestä saa maitavan aterian?
Pittääkö sitä maidossa kiehuttaa?
Ja onko kivipiirakin syötävää?
Kiitokset vastanneille.
Teeristä ateria?
5
2740
Vastaukset
- laikaman
Joskus kämpällä viipaloin kanalintujen lihat ja paistoin voissa ainoana mausteena suola. Oli maan perusteellisen hyvää.
Kait niitä hienompiakin reseptejä löytyy, itse olen maidon jättänyt lypsämättä tai kauppaan. Tai ompa ystävätär kermassa hauduttaen herkkua tehnyt joskus. Tuolta löytyy jotain http://www.eralle.net/index.php?option=com_content&task=category§ionid=3&id=10&Itemid=30 , lintu se teerikin on . Joskus olen vuorannut teeren silavaviipaleilla suolan ja pippurin ym:n hieronnan jälkeen. Silava pysyy hyvin puutikuilla paikallaan tai sitten koko hökötyksen voi kietoa vaikka katiskaverkkoon. Juurevassa seurassa sopivien lääkkeiden kera nuotiolla loisteella ajan kanssa kypsennettynä käypi leukaan tällä tavoin moni lintu. Metsosta olen tehnyt rosvopaistia menestyksellä. Samassa haudassa ollut kalkkuna hävisi 15-0 vaikka syötävää oli sekin. Voipi keittokirjoista jotain sivvistyneempääkin löytyä, eiku kokeilemaan. - Resepti
Keitä linnut kypsäksi miedossa suolavedessä sipulin ja maustepippurin kanssa.
Erottele lihat luista ja viipaloi kuutioiksi.
Paista kuutiot voissa pannulla sipulimurskan kanssa.
Perunamuusi, puolukkasurvos ja sienet lisäkkeeksi maun mukaan.
Alä keitä kanalintuja koskaan maidossa. Jänikselle ja joillekkin merilinnuille hyvä keino, jos riistanmaku tuntuu liian voimakkaalta.- pihvi-pate
teinpä viime viikolla näin:irrotin täkkä lihat
täkästä tulee 2 kpl luutonta lihaa,nuijin ne litteiksi pihveiksi ja paistoin ne, mausteena suola sitruunapippuri lisänä keitetyt potut ja viherpippuri kastike(lidin kastike jauho joka sekotetaan vaan veteen ja keitetään kokoon.)paistetut pihvit 15min kastikkeen sekaan imeytyyn.ruisleipää ja juomana lähdevesi.oli muuten hyvääää....
- Hiiliteräs
Hei,itse kokkailin eräoloissa parit ateriat näin,
yhden nuoresta poikametsosta toisen teerestä,irroitin täkkälihat,ruskistin ne voissa,tein paistinpannulle kanaliemikuutiosta liemen johon panin täkkälihat hautumaan,lihat maustoin suolalla ja maltillisesti pippurilla,lisäsin myös sipulia ja porkkanoita,haudutin reilunaikaa ja pistin purkin ruokakermaa joukkoon ja annoin hautua reilun 1/2h lisää.Söimme perunamuussin kanssa ja oli hyvää. (Metsästyskaverini kehui ruuan olleen paras ja murein metsoateria mitä hän on syönyt)
Älä hätäile anna hautua kypsäksi!!- Hiiliteräs
Unohdin mainita että ripottelin kastikkeeseen kermanlisäyksen jälkeen maizena suurustetta tuli vähän paksumpikastike :)
Pyystä voi tehdä samalla tyylillä myös mutta haudutusaika on pienempi (ollaan myös lisätty joskus kermansekaan esim:valkosipulituorejuustoa) ja taas maistuu ;)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467585
- 334183
- 573695
- 503180
- 172856
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons582494- 542388
- 502343
- 402329
- 162276