Tietääkö kukaan, tekevätkö ne Raxissa sitä valkosipulimössöä (lilluu käsittääkseni öljyssä?) itse paikanpäällä, vai onko jotain kaupasta ostettavaa tavaraa?
Se on todella hyvää nimittäin, olisi mukavaa hankkia kotiinkin. tai jos joku tietää sen ohjeen, niin olisi mukava tietää :)
Raxin valkosipulimöhnä?
8
3889
Vastaukset
- Yäk
Erehdyin kerran ottamaan jossain Raxissa sitä pizzani päälle ja koko loppupäivän oli huono olo. Varmaan seisottaneet sitä pitkään pilaantumassa (ilman vaikutus ei tee hyvää murskatulle valkosipulille). Koskaan muulloin ei ole valkosipulia nauttiessani niin käynyt.
Se jäi viimeiseksi kerraksi mokomassa paikassa ja koko ketjussa. Nyt osaan valita pizzapaikkani ja pysyn kaukana tuon tyyppisistä syö niin paljon kuin jaksat -paikoista.- lissu
Luonnollisesti tuote oli pilaantunut eikä paha olosi mitenkään liittynyt siihen tajuttomaan rasvaisen ruoan ahmimiseen jota raxissa harrastetaan...
- Yäk
lissu kirjoitti:
Luonnollisesti tuote oli pilaantunut eikä paha olosi mitenkään liittynyt siihen tajuttomaan rasvaisen ruoan ahmimiseen jota raxissa harrastetaan...
En ahminut mitenkään suuria määriä. Se valkosipuli sen huonon olon teki. Ja varmaan minä tiedän sen paremmin kuin joku sellainen, joka ei ollut edes paikalla.
Ajankohta oli myöhäinen iltapäivä, joten oli hyvin mahdollista, että sitä samaa aamulla murskattua töhnää oli ollut lämpöisessä huonetilassa ilman (hapen) kanssa reagoimassa ollut jo monta tuntia. - tämä liittyi
Yäk kirjoitti:
En ahminut mitenkään suuria määriä. Se valkosipuli sen huonon olon teki. Ja varmaan minä tiedän sen paremmin kuin joku sellainen, joka ei ollut edes paikalla.
Ajankohta oli myöhäinen iltapäivä, joten oli hyvin mahdollista, että sitä samaa aamulla murskattua töhnää oli ollut lämpöisessä huonetilassa ilman (hapen) kanssa reagoimassa ollut jo monta tuntia.kysyjän kysymykseen miten??
- ymmärtävä
tämä liittyi kirjoitti:
kysyjän kysymykseen miten??
Varmaankin varoitus, ettei ne Raxin valkosipulimössöt aina ole kovin hyviä ja terveellisiä syötäviä. Noin minä sen ymmärtäisin.
- alkup.
ymmärtävä kirjoitti:
Varmaankin varoitus, ettei ne Raxin valkosipulimössöt aina ole kovin hyviä ja terveellisiä syötäviä. Noin minä sen ymmärtäisin.
Aika monta viestiä on tullut perustamaani ketjuun, muttei yhtäkään vastausta.
Eli voisiko joku vastata, varmaan jonkun Raxin työntekijän luulisi ainakin tietävän?:)
- murskaa
Aika monessa ruokalassakin tuota öljyyn säilöttyä valkosipulimurskaa on tarjolla, mutta veikkaan että sitä saa lähinnä tukkupakkauksina l. viiden litran pöniköissä.
Perus valkosipulimurskaa myydään/ on myyty Valkoliekin nimellä, en kyllä tiedä oliko siinä öljyäkin. Helpointa lienee tehdä itse, niin saa mieleisen määrän ja mieleisen makuista. Luulisin että oliiviöljy toimii tossa, rypsi on vähän mautonta. Itse lisäisin myös vähän chiliä ja mustapippuria jos tuollaista intoutuisin sekoittelemaan.- Nitronen
Juuh, Valkoliekkiä ainakin löytyy kaupoista. Puteli näyttää ihan joltain Ostoskanava-tuotteelta tahi 80-luvulle jääneeltä, hintaa pienellä lasipurkilla on n. 2,50e, mutta maukasta on :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323918
- 453300
- 402909
- 162672
- 372228
- 162176
- 412123
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482057- 392000