Voimistuuko valkosipulin maku sen vanhetessa? Vai toisinpäin? Ei siis kuitenkaan niin vanhana tietenkään, että kynsi olisi jo ihan kevyt ja melkein pölynä. Tuli todella vahvaa kermaviili-sitruuna-valkosipuli kastiketta tortillalle kun pistin normaalisti sopivan määrän, n. 2-3 kynttä siihen. Haiseekin tosi vahvalle se sipuli sipulikipossansa. Ihmettelen vaan! :)
Vanhan valkosipulin maku?
2
3577
Vastaukset
- vemp
Minulla on jotenkin jäänyt sellainen mieleen, että jos haluaa miedontaa valkosipulin makua kannattaa kovertaa kynnen keskellä oleva tummempi osa pois. Vanhassa kynnessähän se muuttuu tummanruskeaksi.
Olisikohan niin, että maku jotenkin jämähtää sinne keskelle kun ulompi pinta kuivahtaa? - rotissööri
heitä pois kaikki eltaantumaan päin olevat vanhat valkosipulit ja käytä vain tuoreita. Vanhaan valkosipuliin pesiintyy solaniinia, joka on myrkky.
Valkosipulia voi säilöä murskattuna oliiviöljyssä, josta sitä voi sitten ottaa pieniä määriä kerrallaan. Tällöin ne eivät pääse oksidoitumaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 407003
- 323948
- 463357
- 402949
- 172726
- 372238
- 162196
- 412153
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472097- 402058