Mitä ainetta ovat päärynöissä yleisesti esiintyvät hiekkamaiset "kivet"? Sulavatko ne ruuansulatuksessa?
Päärynäni ovat "mitäänsanomattoman" makuisia tai jopa vähän kitkeriä. Lajikkeesta ei ole tieoa. Ei niistä ole kuin hilloksi piirakkaan. Onko kotimaisissa päärynälajikkeissa maukkaitakin?
päärynän "kivet"
mitä?
1
501
Vastaukset
- rusalkaa
jauhettua korianterinsiementä, kuivattua minttua, kanelia...Yhtenä vuonna tuli hirveästi omenaa ja tein eril. versioita. Muistaakseni juuri korianteri oli tarkoitettu oikeasti päärynälle, mutta kokeilin sitäkin.
Yleensä siemenet menee ruoansulatuksen läpi hajoamatta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467585
- 334183
- 573695
- 503180
- 172856
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons582494- 542388
- 502343
- 402329
- 162276