Säilöin vuosi sitten elämäni ensimmäiset suppilovahverot: haihdutin nesteen paistinpannussa, jäähdytin ja pakastin. Sienistä tuli mielestäni sitkeitä. Nyt kysynkin, vähenisikö sitkeys ja ennen kaikkea kärsiikö sienten maku, jos kaadan irtoavan nesteen pois pannulta sitä haihduttamatta. Näin säästäisin myös aikaa. Toinen kysymys liittyy sienten pilkkomiseen. Onko viisaampaa pilkkoa sienet tuoreena vai pannulla jo esikäsiteltyinä? Kiitos asiallisista vastauksista.
Suppisten
pakastus
1
344
Vastaukset
- asiallisen
vastauksen mutta jälleen tarvittaisiin sitä oikeaa vanhaa kokkia.. koetahan nyt tulla sieltä meidän iloksi,jotka pidämme läsnäolostasi. Muut jätä arvoon olemattomaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396885
- 323888
- 453270
- 342834
- 162652
- 372228
- 162176
- 342040
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482027- 341920