Ostin tuollaisen kolmen kappaleen paketin suojakaasuun pakattua broilerin reisikoipea.
Kun asun yksin niin niitä ei kerrallaan tule syötyä kuin se yksi kappale.
Eli mietin vain..
Kannattaako paistaa kerralla kaikki ja laittaa yli jääneet jääkaappiin odottamaan seuraavia päiviä ja lämmittää ne sieltä?
Vai kannattaako mieluummin paistaa yksi kerrallaan ja säilyttää avattua pakkausta jääkaapissa? (eli säilyvätkö broilerit siellä kuinka pitkään? Tuskin ainakaan viimeiseen käyttöpäivään asti?
marinoidut broilerit
6
547
Vastaukset
- kyllä nyt
tainnut ymmärtää sanan "säilöntä" vähän väärin...
Se ei ole ihan sama asia kuin säilyttäminen tai säilyminen.- aloittaja
Kiitos informatiivisesta vastauksestasi...
- säilyttää
aloittaja kirjoitti:
Kiitos informatiivisesta vastauksestasi...
vanhaa ruosteista Pappa-Ladaani talven yli pihalla vai pitääkö se laittaa lämpimään talliin?
Nimim. Epätietoinen
- helppoa...
Koivet ovat ihan kivaa pikaruokaa, ei tosin kolmena päivänä peräkkäin, mutta ihan miten vaan.
Paistaisin ne kuitenkin kerralla ja lämmittäisin yksitellen, riippuen tietysti siitä, miten lihan aiot hyödyntää. Voithan tehdä esim. kanasalaattia, kanakeittoa, munakasta kanatäytteellä, lämpimiä kanavoileipiä, kanapastaa, risottoa. Tietysti yksineläjä joutuu aina miettimään niissäkin nuo annoskoot.
Kypsennettynä säilyvyys on joka tapauksessa parempi, kuin ilman suojakaasupakkausta. Teollisuus voisi minusta paremmin huomioida sinkku- ja jopa kahden aikuisen taloudet. Monet pakkaukset ovat kerta-annoksina liian isoja ja ainakaan meillä eineslinjaa vältetään viimeiseen saakka.- aloittaja
kiitos paljon vastauksesta :)
- peruskokki
molemmat ehdottamasi tavat ovat yhtä hyviä
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396885
- 323888
- 453270
- 342844
- 162652
- 372228
- 162176
- 352063
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482033- 371942