Hei. Tein kirsikkahilloa ohjeen mukaan: 2,5l perattuja kirsikoita, 8dl hillosokeria, 2dl vettä. Tein liemen sokerista ja vedestä, keitin puolisen tuntia ilman kantta. Litkua on. Mitä tein väärin vai teinkö ja hilloutuuko sitten jäähtyessään riittävästi? Nyt on suht samanlaista kuin vaikkapa Valion mehukeitot rakenteeltaan, mutta maku on oikein hyvä kyllä.
Liian litkua kirsikkahilloa?
kotikokkinen
0
264
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 447256
- 324028
- 563549
- 463062
- 172786
- 372258
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482236- 432228
- 162226
- 462191