Kuten kaikki tietävät on nautaa, tai metsän riistaa riiputettava määrätty aika ennen kuin liha on kypsennettävissä.
Nyt olisi tarkoitus lähteä metsästysretkelle Afrikkaan ja siksi kysymmekin, kuinka kauan kokonaista elefanttia pitäisi riiputtaa, että se kypsyisi oikein mureaksi?
Suurriista
Saalistaja
1
2254
Vastaukset
- takia kauaa
riiputeta. Normaalisti kaadettu norsu paloitellaan muutaman kilon paloihin jotka kastetaan "marinaadiin" eli sellaiseen pippuriliemeen, sillä saadaan hyönteiset pysymään poissa. Sitten lihat laitetaan pitkille naruille roikkumaan, niinkuin pyykki meillä. Aurinko kuivattaa lihat nopeasti, sanovat sitä biltongiksi.
Sinänsä norsun liha on erittäin suurisyistä, eikä se kovin kummoista syötävää olekaan. Suurriistaa se eittämättä kyllä on. Kaupallinen norsujahti ei myöskään ole mitään persaukisten hommaa, kaadolle voi tulla hintaa useita kymmeniä tuhansia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457412
- 324088
- 573625
- 503140
- 172826
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons512349- 532317
- 432268
- 372258
- 162246