Ostin tänään "Petit Camembert President" -juuston mutta se on mielestäni mautonta.
Ennenvanhaan (-70 luvuilla) tuo juustolaatu oli myynnissä puolikuun muotoisissa puulastuista taivutetuissa rasioissa ja haisi aivan "ripuli******a. Muta maku oli taivaallinen. Haju oli vahva ammoniakki.
Avasin nyt rasian kotiintultua ja jätän pöydälle jos mädäntyminen alkaisi. Kauanko kestää?
Viimeinen käyttöpäivä on rasian kyljessä 16.8. .
-Onko kenelläkään kokemuksia tällaisen juuston kypsyttämisestä?
Camembert juuston?
kypsytys?
2
976
Vastaukset
- etsivä001
...mistäpä muualta kuin netistä (tähänkin kysymykseen)!
- vep
Näinhän se on, että mitä karmeamman hajuinen juusto, sitä parempi maku. Lidlin halpispuulaatikko camembert on yllättävän hyvää. Ja sitten Stockan herkku on aina jees, tai paikallinen kauppahalli. Huoneenlämpö nyt vähintään pitää olla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323928
- 453310
- 402919
- 172696
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010