Yritän idättää ensimmäistä kertaa mung-papuja ja luin netistä että ne olisi hyvä kastella kiehuvalla vedellä ensin. No kaadoin sitten reippaasti kiehuvaa vettä niiden päälle ja en tullut ajatelleeksi että se olisi ehkä pitäny jähdyttää heti vaan liotin noita papuja tuossa samassa vedessä 20 tuntia (en tiedä onko liian pitkä liotusaikakin) Kun nuo pavut olivat sitten lionneet niin ne haisivat minusta ihan hapantuneelle maidolle, jogurtille jne. Onkohan normaalia? Laitoin ne itämään mutta ovatkohan ok kunnossa, jos ne on pilaantuneita niin ne ei varmaan idäkään sitten vai voiko pilaantuneet itää siitä huolimatta?
Eihän pavut menny pilalle?
liotinko väärin?
0
574
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467615
- 334203
- 573695
- 503180
- 172866
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons642541- 542398
- 512368
- 402339
- 162276