laatu lihatuotteesta sekä mistä raakaaineesta valmistettu.
RUOKAMAKKARA,AINEKSET:
suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha,vesi ,suomalainen porsaanliha,BroilerinNahka,kamara,suomalainen koneellisesti erotettu kalkunanliha,perunajauho,
LIHAPITOISUUS 13%. LIHAAN JA LIHAAN VERRATTAVAT VALMISTUSAINEET YHTEENSÄ 69%.
Sitten vielä mainostaa LIHAA säästämättä laadusta tinkimättä.
Tässä hyvä esimerkki
2
454
Vastaukset
- H Bleu
Kysyppä suomalaiselta parasta makkaraa, 90 ihmistä sadasta vastaa sehän on tietysti HK:n sininen!
Silleen se mehtä vastaa, kuta sinne huuvetaan! - Ei enää suomalaista
suomalainen teollinen ruoka on sontaa. Siksi kannattaa ostaa vain raaka-aineita ja tehdä itse. Tässäkin pitää toki huomioida se tosiasia että suomalainen teollisuus tunkee soijaa, tärkkelystä ja vettä raakalihoihinkin nykyään. Toinen suomalainen erikoisuus on "marinaadi" lihat, eli jossain suolavellissä liotetut viipaleet.
Itse en osta mitään suomalaista niin kauan kuin on vaihtoehtoja - suomalainen ruokateollisuus huijaa aina, ja törkeästi!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406993
- 323948
- 453330
- 402939
- 172726
- 372238
- 162196
- 412143
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482077- 402058