Esim. täytetyissä paprikoissa ja kaikissa on aina juustokuorrutus. Voisinko vaikka tehdä sellaista ruokaa että laitan uunivuokaan tomaattia ja kesäkurpitsaa, mutta en kuorruta sitä juustolla? Mitä varten se juusto laitetaan aina siihen?
Miksi juustokuorrutus?
3
414
Vastaukset
- .
miten niin laitetaan aina? Sinähän sen päätät mitä siihen sapuskaan laitat ja mitä et.
Itse en koskaan kuorruttele juustolla,poikkeuksen tekee kesän ensim. kotimaisen kukkakaalin gratinointi. - rasvaakin tarvitaan
Kyllä se on vaan makukysymys, eli teet ihan niinkuin itse haluat, ja maustat ruokasi miten haluat. Juustokuorrutus on helppo makulisä kasviksille, ja estää tietysti vähän uunissa kuivumistakin. Joskus olen kokeillut muuten raejuustollakin, onnistuu kyllä, vaikkei maku ja ulkonäkö ihan sama olekaan.
Kaloreita laskiessa rasvainen juusto voi ensajatuksella tuntua väärältä ratkaisulta, mutta tässä kannattaa huomioida myös se, että pieni raastehuntu vaikkapa paprikan päällä on usein vähemmän juustoa, kuin 1 höylätty siivu...- juustoa nam
Eihän 1 siivu juustoa lihota ketään.
Itse yleensä esim. grillatessa paloittelen koko paketin juustoa kuutioiksi, käärin kuutiot pekoniin ja grillaan vartaassa. Lisäksi muutama lasi punaviiniä mistä saa vitamiinit ja antioksidantit. Ota huomioon, että tämäkin on laihdutusruokaa jolla oikeasti laihtuu, kun hiilihydraatit puuttuvat.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457352
- 324068
- 573605
- 503120
- 172806
- 532307
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons492299- 372258
- 432248
- 162236