Hei. Ihmettelin tässä että miksi punaherukoista tulee pakastimessa niin äkäsiä? Ne on niin parhaita tuoreena, että voisin syödä niitä joka päivä, mutta pakastimessa niistä tulee tosi väkeviä, ja kun ne sulaa, niistä tulee vaaleita ja vetisiä.
Miten tämän väkevöitymisen sais estettyä, vai saako mitenkään?
Jos teen niistä mehulingolla mehua, niin tuleeko siitä mehustakin väkevää?
Entä jos niistä tekis hilloa? Olisko se yhtään lempeämmän makuista? Karviaisista ainakin tuli hyvää hilloa, nehän väkevöityy kans pakastimessa, jos sellasenaan pakastaa, mutta punaherukat ei oo karviaisia... :D
Äkäsiä punaherukoita.
pakastaja
1
692
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467545
- 334163
- 573675
- 503170
- 172846
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons562456- 542378
- 402319
- 442302
- 162266