Mulla on puolukkasurvosta purkillinen (2005-07) kellarissa jonka lämpötila on niin ja näin. Purkki kuitenkin ehjä eikä hometta näy pinnalla. Voiko se olla vielä syötävää ts. voiko siitä saada jtn vaivoja tai sairaalaa vaativia "vitamiineja" ? Jos se maistuu hyvältä (?) niin ääntäkohti vain, niinkö?
Mikä sitten puolukan yleensä pilaa?
Kiitos.
Puolukka
Kellarikomero
0
391
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467515
- 334143
- 573655
- 503160
- 172836
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons562426- 542358
- 402309
- 432288
- 162256