Lisäaineista...

...syöpää

Lisäaineista

Elintarvikkeemme sisältävät joukon lisäaineita, joita ei sallita koiranruoassa. Svenska Dagbladetin kuluttajatoimittaja Henri Ennart pyysi kommenttia Ruotsin maatalousministeriön alaiselta Jordbruksverketiltä. Sen ruoka-asiantuntija vastasi näin: ”Ihminen voi vapaasti valita... Mutta eläimet eivät voi itse lukea tuoteselostetta, ja siinä on itse asiassa se ainoa ero, jonka vuoksi säännöt eläinruoalle ovat niin toisenlaiset.”

http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedattaa/201014362/135

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Säilöntäaine E250 on dokumentoitu aiheuttavan syöpää:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Natriumnitriitti

Wikipedia: yleistä E-koodeista:

http://fi.wikipedia.org/wiki/E-koodi

http://fi.wikipedia.org/wiki/Lis%C3%A4aine

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antti Heikkilä:

"- Esimerkiksi valkoinen jauho valkaistaan alloksaani-nimisellä aineella, joka aiheuttaa suoraan diabetestä. Tästä ei haluta puhua. Myös glutamaatti, jolla maustetaan mauttomat ruuat, aiheuttaa myös diabetestä. Sitä käytetään esimerkiksi koe-eläimillä lihotukseen. Siitä ei ole tietoa, mitä nämä sitten yhdessä ihmiselle tekevät."

(http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2008/07/675840/laakari-lisaaineiden-haittavaikutuksista-vaietaan)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Top 3 vaaralliset ruoka-aineet
Tiedätkö, mitä kolmea vaarallista ainesosaa tulisi varoa ruokaostoissasi? Mark Adams on listannut kirjassaan "seitsemän tappavinta" ainesosaa, jotka voivat suoraan edistää sydänsairauksia, migreeniä, lihavuutta, osteoporoosia, diabetesta ja jopa syntymävammoja. Tässä niistä kolme:
1) Natriumnitraatti - aiheuttaa syöpää, löytyy prosessoiduista lihoista kuten pekonista ja makkarasta. Auttaa säilyttämään lihan punaisen värin kypsyttämisen aikana.
2) Hydratut öljyt - aiheuttavat sydänsairauksia ja huonontavat solujen terveyttä. Löytyy leipomotuotteista, margariineista ja useista valmisruoista. Käytetään öljyjen säilymiseen.
3) "Excitotoksiinit" - aivoja ärsyttävät/stimuloivat myrkyt kuten aspartaami ja (mononatrium)glutamaatti. Nämä hermomyrkylliset kemikaalilisät vahingoittavat suoraan hermosoluja ylikiihottamalla niitä solukuolemaan asti. Niitä löytyy muun muassa vähäkalorisista kivennäisvesistä, säilykekeitoista, salaattikastikkeista ja makkaroista. Niitä käytetään tuomaan makua yliprosessoituihin ruokiin.


..............................................................................................


Tiesitkö esimerkiksi, että - tarjoamalla lapselle hot dogeja kasvaa heidän riski sairastua aivosyöpään 300 %:lla?

- syömällä yhdenkin annoksen prosessoitua lihaa päivittäin kasvaa riskisi sairastua haimasyöpään 67 %:lla?

(Lähde: http://www.tohtori.fi/?page=6486373&id=1936143)

2

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vouhottajien vihaaja

      Mene muualle levittelemään valheitasi, idiootti.

    • Natriumnitraatti

      Ikävä kyllä natriumnitraatille ei ole keksitty vielä kelvollista korvaajaa. Natriumnitraatti on oleellinen ruokamyrkytystä aiheuttavien bakteerien kasvun hillitsijä, sekä ruuan säilyvyyden parantaja.

      Natriumnitraatin karsinogeeninen vaikutus perustuu siihen, että se muodostaa mahalaukussa, happaman ympäristön vaikutuksesta reaktiivisia nitriittejä. Mutta, jotta näistä nitriiteistä olisi jotain haittaa niiden pitää päästä solun dna:n läheisyyteen ja siellä reagoida jonkin dna:ssa olevan emäksen kanssa hajoittaen osan dna ketjusta. Ja vaikka se pääsisikin hajoittamaan yhden emäksen dna ketjusta, sillä on äärettömän pieni todennäköisyys aiheuttaa syöpää. Elimistössä tapahtuu päivittäin tuhansia samanlaisia pistemutaatioita, mutta elimistö pystyy torjumaan niiden vaikutukset.

      Ja se, että haimasyövän riski kasvaa 67% ei vaikuta yhtään mihinkään. haimasyöpään sairastumisen todennäköisyys on normaalisti 0.0039 %. Jos tämä todennäköisyys kasvaa 67% siitä tulee 0,006513% joka on aika pieni todennäköisyys.

      Itse ainakin ihan mielelläni syön natriumnitraatit, mielummin kuin ostan makkaraa, joka säilyy 3 päivää jääkaapissa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenta ihana

      Kauniskasvoinen ihanuus 😘 saan sut vielä
      Ikävä
      45
      7382
    2. Hei rakas...

      Miten on työpäivä sujunut? Rakastan sinua 💗
      Ikävä
      32
      4078
    3. Ei tämä etene ikinä

      Kun kumpikaan ei enää ota yhteyttä. Mä en ainakaan uskalla.
      Ikävä
      57
      3615
    4. Edelleen sitä on vaikea uskoa

      Että olisit oikeasti rakastunut muhun
      Ikävä
      50
      3130
    5. Vitsi mihin menit. Heti takasin.

      Mä näin sut tuu takasin! Oli kiire, niin en ehtiny sin perään!
      Ikävä
      17
      2806
    6. Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...

      Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons
      Suomalaiset julkkikset
      51
      2324
    7. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      53
      2307
    8. Toiveikas vai toivoton

      torstai? Ajatuksia?
      Ikävä
      37
      2258
    9. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      43
      2258
    10. Mukavaa päivää

      Mun rakkauden kohteelle ❤️ toivottavasti olet onnellinen
      Ikävä
      16
      2236
    Aihe