Teen tästälähtien itse jugurttia! En halua syödä asetaldehydiä sisältäviä valmisjugurtteja (syöpää lisääviä). Tein eilen ensimmäisen omatekoisen satsin; kuumensin pun.maidon kiehuvaksi, odotin että jäähtyy kädenlämpöiseksi ja sitten bulgarian jugurttia 1 dl sekaan.
Siitä tuli löysähköä, osaako kukaan neuvoa millä siitä tulisi paksumpaa? Olisi myös kiva tietää onko bulgarian jugurtissa asetaldehydiä! Jos osaatte vastata kysymyksiini, olisin kiitollinen!
Itse tehty jugurtti
2
1006
Vastaukset
- juustola
hienoa että teet itse. lämpötila on tärkeä, eli 42 astetta on sopiva. Eli 2 l maitoa, anna jäähtyä 42 asteeseen, sitten 1dl bulgaria, ja anna olla huoneen lämmössä viltin alla 12 tuntia.
Jugurtti on sametinpehmeää.- tilamaidosta ihanaa
Ostin tilamaitoaTallinnasta
(ja matkaevääksi jugurttia http://www.tere.eu/eng/products/products/jogurt )
ja siemeneksi "bulgariaa" ja liraus kefiiriä. Ihan tuli heinäkesä mieleen. http://www.ruokapedia.com/ruokaohjeet/voileivat-ja-valipalat/itsetehty-jogurtti
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/34124/Itsetehty jogurtti
http://www.ruokala.net/resepti/itse-tehty-viili-ja-jogurtti-1
Se muhi yönyli styroxlaatikossa vs heinälaatikko
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 417014
- 323948
- 463367
- 402959
- 172736
- 372238
- 162196
- 412153
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472107- 402068