Miten ihmeessä tätä reseptiä saisi gourmet-muotoon. Itse ajattelin paistaa oikein voissa ja sitten koota siitä kesäkurpitsan ja grillitomaatin kanssa tornia. Mutta sopisiko tähän vielä joku kastike? Kaupassa on sitruunakastiketta, mutta en oikein tiedä. Kesäkurpitsan ja grillitomaatin voisi maustaa sipulijauheella ja valkosipulilla ja jollain meksikolaisella maustesekoituksella esim. chilirouheella. Onkohan tämä kauhean laiton yhdistelmä? Sitten seuraksi ainakin perunamuusia ja porkkanaraastetta. Avot ja on varmasti ihanaa! Tietysti verilätty, ihan itse tehden, voisi olla parempaa, mutta enpä tiedä mistä kaupasta verta löytäisin.
Juhlavaa veriohukaisista
Minervä vm-82
3
379
Vastaukset
- mumby
Verta löytyy ainakin pakasteena K-kaupoista.
- kera puolukan
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Veripalttu/1135253417917
sipulikastike tai valmis punaviinikastike
tai http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/15574/Veriohukaiset, pitsireunaiset - perinnegourmet
Puolukkahillo on gourmetia. Lisäksi ranskankermaa tai smetanaa, sopii hyvin näin bliniaikaan. Sipulijauhen sijaan sipulisilppua. Ei myöskään chilirouhetta vaan tuoretta chiliä silppuna.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457422
- 324088
- 573635
- 503140
- 172826
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons522366- 532327
- 432268
- 372258
- 162246