tuo merten broilleri eli kirjolohi ui kaupassa ostoskoriini. joten päätin valmistaa sitä minulle aivan uudella tavalla eli paistopussissa ja ilman kermaa. hieroin fileen pintaan provence mausteseosta ja laitoin paistopussiin.(käytin isompaa pussia kuin mukana tullut)kala oli uunissa reilut 30min ja valmista tuli.
tulos oli mielestäni vallan mainio, kala oli pysynyt mukavan mehukkaana ja maku oli tasapainoinen.
uskon että vastaisuudessa valmistan kalaa useamminkin paistopussissa koska siinä se ei pääse kuivumaan vaikkei kerman kanssa läträisikään. joten toivon että tuoteperheeseen tulisi oma mausteseos kalalle, ja mieluusti sellainen joka ei olisi liian voimakkaan makuinen vaalealihaisellekkaan kalalle.
merten broilleri
hanna-mari.h
0
124
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 407003
- 323948
- 463357
- 402949
- 172726
- 372238
- 162196
- 412153
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472097- 402058