tänään tuli kokeiltua classic possua. 4paksua kasler viipaletta, lisäksi pari sipulia ja omenaa pilkottuna pussiin.
ruoka onnistui hyvin ja maistui perheelle. uunissa possuista irtoaa sen verran nestettä ettei erikseen tarvitse kastiketta tehdä vaan paisto liemi käy sellaisenaan kastikkeeksi.
maku oli jotenkin perinteinen ja toi jonkinlaisen makumuiston lapsuudesta mutta, ruoka oli pikkaisen suolaista minun makuuni. joten toivottavasti suolan määrää tuotteessa vähennetään.
classic possu
3
155
Vastaukset
HEI!
Me emme käytä suolaa juurikaan ruuanlaitossa, mutta en itse kokenut tuotetta suolaiseksi? Oiskohan kasler ollut suolattua?kokeiltu kylläkin viljapossulla, fileitä oli niin monta että jäivät läjään pussissa ja kaikkiin puoliin ei mausteet ollut tarttunut ja nestettä oli kieltämättä paljon.Tässä tapauksessa liha jäi sitkeäksi eikä pienet lapset tykänneet.
- Not_a_Knight
Oma mielipiteeni on, että muutamille kaslerviipaleille ko. maustemäärä on liiallinen.
Kokeilin seuraavanlaista settiä ja sitten maku oli mielestäni kohdallaan:
- Porsaan maustamaton lapa 800g. (myös uuniliha käy)
- 4 norm. porkkanaa palasteltuna.
- 7 norm. perunaa palasteltuna.
- purjoa pilkottuna.
Kamat pussiin ja jätä vähäksi aikaa maustumaan sekoituksen jälkeen.
Lisää n. 1/2dl - 1dl vettä, niin saat höystöille sopivan kostukkeen!
1,5 - 2,5 h 150-175 asteisessa uunissa (riippuu uunista ja kokin haudutus -haluista)
Siisti ja hyvä tapa laittaa mureeta ruokaa kun itse peuhaa pihalla!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323928
- 453310
- 402919
- 172696
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010