Tein juustokakun, muuten oli hyvää mutta sisällä oli sellaisia läpinäkyviä kumisia paloja. Minun arvaukseni että vatkaamisessa oli mennyt jokin pieleen. Siinähän kuitenkin käytetään liivatetta. Luulen että liivatteen rakenne oli joissain kohti muuttunut? Kertokaa tietämättömälle.
Mikä meni vikaan juustokakun teossa?
Mar_sukka
2
128
Vastaukset
- kyllä se onnistuukin
Liivatetta se tosiaan on. Liivate pitää liuottaa ensin kuumaan nestetilkkaan (ensin tietysti ne lehdet liotetaan runsaassa kylmässä vedessä) ja sitten liivate-nesteliuos sekoitetaan hyvin ja nopeasti muuhun massaan, koko ajan pitää sekoittaa kun kaataa seosta muun massan joukkoon. Itselläni ei ole koskaan jäänyt paakuille, käytän lehtiä enkä jauhetta.
- Onnelasta
Ja nesteen pitää olla aivan kiehuvan kuumaa, siis sen nesteen, johon lehdet aiotaan sulattaa. =)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 447276
- 324038
- 573565
- 483082
- 172786
- 372258
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482246- 432228
- 162226
- 482209