Ongelma on se, että kaikista leivonnaisista tulee aivan lättyjä.
Esim perjantaina tein proteiinimuffinsseja ja resepti oli seuraava:
-100g 86% suklaata
-50g voita
-3 tai 4 kananmunaa
-0,5dl erytriol
-90g hera 80 Fastin toffeen makuinen
-0,5 dl vehnäleseitä
-100g maitorahkaa
-1 tl leivinjauhetta
steviaa makeutukseen
Sulatin voin ja suklaan, vatkasin erytritolin ja kananmunat vaahdoksi, lisäsin vaahtoon sekoitetut kuiva-ainekset, lisäsin rahkan ja sulan suklaavoi seoksen ja laitoin muffinssivuokissa uuniin.
Alku näytti hyvältä ja muffinsseista tuli ihan oikean näköisiä. Mutta. Heti kun ne jäähtyi, ne läsähti vuokien pohjalle lähes pannukakuiksi. Kuinka siis saan nuo leivonnaiset säilyttämään kohonneen muotonsa?
Miten kohottaa leivonnaiset?
VHH-hippi
3
179
Vastaukset
- -
Kyse taitaa olla siitä, ettei tuo herajauhe yksistään pidä lopullista tuotosta kasassa, samoin käy kohokkaalle, jos sen pelkästä kananmunasta ja muista juoksevista aineista yrittää tehdä. Sekaan tarvitset jotain jauhoa (mantelikin saattaa toimia).
- ......
Vhh:lla ei tarvitse syödä mitään muuta jälkiruokaa vastaavaa kuin smetanaa puolukoilla. Hyvää se ei ole, mutta eihän elämässä mikään ole muutenkaan hyvää. Puolukat saavat olla happamia ja väriltään vihreitä, päälle nautitaan tuopillinen sitruunamehua vittuuntunut ilme kasvoilla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457382
- 324078
- 573615
- 503130
- 172806
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons512324- 532307
- 372258
- 432258
- 162236