Kenellä on parasta tietoa lettujen valmistuksesta ja aineista?
- kookosmaito lienee yksi maku letuissa?
Muurinpohjaletut
3
224
Vastaukset
- Willy The Hillbilly
Vitussako minä kookosmaitoa käytän!
- no laita sitä
kookosmaitua vaikka sinne V:hen ei ainakaa leikkaa kiinni.
- suomineito.
Teen sen vissy-kermapohjaan. Vissy antaa taikinalle ilmavuutta ja letuista tulee sopivan pitsimäisiä. Kermalla saa täyteläisyyttä, lisäksi kanamunia, jauhoja , suolaa ja sokeria, määrät riippuu tietenkin nesteen määrästä. Paistaminen oikeassa voissa, ei öljyssä, muurinpohjan tulee olla sihisevän kuuma, avuksi teräslasta ja nopea ilmaveivi-kääntäminen... Ja täytteikisi kylmää kermavaahtoa, hilloa,
tai vaikkapa savuporo-tuorejuusto / katkarapu-tuorejuusto tahnaa tahikka salaattia.
Ja syöjät jonoon lautaset kädessä odottamaan kunnes seuraava lettu kypsyy :o)
Niin sitä kookosmaitoa en kyllä koskaan ole edes yrittänyt käyttää...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742992
- 682857
- 681832
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171699- 241657
- 261632
- 201610
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91279